WASH'N'SHINE

ZWAK ALKALISCH REINIGINGSMIDDEL VOOR MANUEEL GEBRUIK EN TOEPASSING IN BORSTELWASINSTALLATIES

TOEPASSINGEN
WASH’N’SHINE wordt gebruik voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag van personenwagens, bestelwagens en autobussen door middel van borstelen. Enkel geschikt voor manueel gebruik en toepassing in borstelwasinstallaties

EIGENSCHAPPEN
WASH’N’SHINE heeft een groot reinigend en oplossend vermogen. Bevat geen silikaten zodat er geen witte strepen achterblijven. Gelieve echter op te merken dat WASH’N’SHINE een andere reinigingskracht heeft dan eens sterk alkalisch product zoals bv. MOBILOX en TRAFICAL. Het is speciaal ontworpen om uitgeharde lakken veilig te reinigen. Zelfs na langdurig gebruik zal het nooit de glans van de lak aantasten. Eveneens geschikt voor toepassing op kunststoffen, rubber en de meeste metalen.

GEBRUIKSAANWIJZING
MANUEEL: giet 5cl WASH’N’SHINE in een emmer water, schuim opwekken en met een spons of borstel de wagen shamponeren. Daarna met proper water naspoelen en evenuteel droogzemen.

BORSTELWASINSTALLATIES: stel de dosering zodanig af dat er een 0,2 tot 0,5-procentige oplossing van ons product wordt bereikt. De verdere behandeling verrichten volgens de voorschriften van de installatie.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geel
• reuk: praktisch reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren.
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* machinale reiniging

RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be