WAF

ALKALISCHE SCHUIMREMMER

TOEPASSINGEN
Dit product is speciaal ontwikkeld om dierlijke en andere vetten, alsmede protenen, los te weken en op te lossen. W.A.F. wordt speciaal aanbevolen voor het gebruik in grootkeukens, bakkerijen en slachterijen, op afzuigkappen, muren, vloeren, machines en werktafels, overal waar vetten een probleem zijn.

GEBRUIKSAANWIJZING
De alkalische schuimremmer wordt, afhankelijk van de hoeveelheid van de aard van de vervuiling, in een 2 tot 6% oplossing in heet water gebruikt. Deze oplossing met een borstel of spons of schuimlans op de te reinigen voorwerpen aanbrengen en ca. 5 minuten laten inwerken. Eventueel tussentijds borstelen. Daarna afspoelen met water. W.A.F. is tevens te gebruiken in spuitapparatuur of door middel van een hogedrukreiniger. Mag gebruikt worden op de meeste materialen zoals kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen, echter minder geschikt op aluminium, tin en gegalvaniseerd metaal..

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: praktisch reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen en buiten)
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging
* manuele reiniging
* machinale reiniging (ook dompelbad)
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be