FAVORIT-VIP

INDUSTRIEEL ONTVETTINGS- EN REINIGINGSCONCENTRAAT

TOEPASSINGEN
FAVORIT-VIP is door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor uitermate geschikt voor het reinigingen en ontvetten van huishoudelijke en industriële verontreinigingen.

EIGENSCHAPPEN
FAVORIT-VIP is een ongeëvenaard doeltreffend concentraat, dat de moleculaire structuur van de vuil- en vetaanslag afbreekt zonder schade aan het oppervlak te berokkenen en om als vernieuwd te maken. FAVORIT-VIP is zo uniek dat het zijns gelijke niet kent, noch kan vervaardigd worden. Dankzij de sterke concentraat en de buitengewone verscheidenheid van de reinigende werking biedt FAVORIT-VIP altijd een goedkopere en betere oplossing voor uw onderhoudsproblemen. FAVORIT-VIP is niet te vergelijken met de dagelijkse “allesreiniger” zonder noemenswaardige concentratie. Economisch, veilig en snelwerkend. Bevat geen fosfaten.

GEBRUIKSAANWIJZING
1 deel FAVORIT-VIP op 200 delen water: reiniging van alle soorten glaswerk, ruiten en spiegels.
1 deel FAVORIT-VIP op 70 delen water: reiniging van roestvrij staal, chroom, metalen en gepolierde meubelen.
1 deel FAVORIT-VIP op 40 delen water: reiniging van alle soorten vloeren; marmer, vinyl, plastic, muren, plafonds, deuren, leder en alle bekledingsstoffen.
1 deel FAVORIT-VIP op 20 delen water: ontvetting en reiniging van alle sanitair, keukenmateriaal van restaurants; dampkappen en filters, fornuizen, luchtkokers, frigo’s, vuilnisbakken en allerhand rollend materiaal.
1 deel FAVORIT-VIP op 10 delen water: reiniging van bloed-, wijn-, olie-, was-, alcohol-, nicotine- en koffievlekken. Deze gegevens zijn verstrekt voor algemeen onderhoud. Bij hardnekkige vervuiling gelieve de dosis te verhogen!

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: blauw
• reuk: typisch
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr , 2 ltr, 5 ltr , 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen en buiten)
* harde vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* moppen /wissen
* drukreiniging
* machinale reiniging (ook dompelbad)
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be