RUBISOL

VERWIJDERAAR VAN RUBBERSTREPEN OP INDUSTRIELE VLOEREN


TOEPASSINGEN
RUBISOL wordt gebruikt voor het verwijderen van zwarte, rubberen strepen of vlekken, veroorzaakt door vorkheftrucks, op gepolierde betonvloeren, kunststofvloeren en vloeren die behandeld zijn met polyurethaan- en epoxyverven.

EIGENSCHAPPEN
RUBISOL heeft sterk penetrerende en emulgerende eigenschappen. Speciaal ontworpen voor het oplossen van rubberresidus, achtergelaten door het slippen der wielen van vorkheftrucks. Ingebrande rubberresten zijn moeilijk of niet te verwijderen en daardoor kunnen wij niet altijd een optimaal resultaat waarborgen.

GEBRUIKSAANWIJZING
RUBISOL onvermengd op de rubbervlek gieten en laten inwerken. De inwerktijd nauwlettend controleren om verkleuring van de ondergrond te voorkomen. Met een spons, doek of borstel de vlek bewerken. Vervolgens goed naspoelen met proper water. Bij hardnekkige ingebrande rubberresidus de behandeling herhalen.
Opgelet ! Gelieve altijd eerst een test te verrichten alvorens RUBISOL toe te passen, zeker bij gebruik op kunststofvloeren. Vloeren behandeld met polyurethaan- en epoxyverven kunnen iets bleker van kleur worden, wanneer men RUBISOL te lang laat inwerken en niet voldoende met water afspoelt.

TECHNISCHE GEGEVENS

• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• stabiliteit: onbeperkt tot 25°C
• verpakking: 5 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* zachte vloeren
* harde vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* machinale reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be