ROBISAN

SANITAIRREINIGER MET ONTKALKENDE WERKING


EIGENSCHAPPEN
ROBISAN wordt gebruikt voor het regelmatig en doelmatig verwijderen van roestvlekken en kalksteen van vloeren, muren, wastafels, lig- en stortbaden, kranen en alle andere voorwerpen in chroom. Is eveneens geschikt voor het verwijderen van urine- en kalksteen in toiletten en urinoirs.

TOEPASSINGEN
ROBISAN is een geconcentreerde, visceuze vloeistof op basis van fosforzuur en corrosie-inhibitoren. Heeft een uitstekende reinigende werking en een zeer goed oplossend vermogen. Kan zonder gevaar op geglazuurde tegels, chroom en roestvrij staal gebruikt worden. Door zijn groot kleefvermogen op verticale oppervlakken heeft ROBISAN een langdurige werking. Door de hoogwaardige ingrediënten zorgt ROBISAN voor een optimaal hygiënisch reslutaat. Geeft een aangename geur, die bijzonder lang waarneembaar blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING
Schonmaken van toiletten en urinoirs: giet vanaf de rand van de pot ongeveer 25 cc ROBISAN. Door zijn groot kleefvermogen zal ROBISAN zich aan de wand hechten. Laten inwerken gedurende 15 à 30 minuten. Eventueel nawrijven met een zachte WC borstel. Spoel na reiniging de toiletten of urinoirs niet direct door om zolang mogelijk de fruitige geur te behouden. De aard en mate van verontreiniging bepalen de duur van de inwerktijd.
Behandeling van oppervlaken: ROBISAN onvermengd of verdund met water tot max. 1:10 op het te behandelen oppervlak spuiten. Met een spons of doek uitwrijven en enkele minuten laten inwerken. Spons of doek uitspoelen en het oppervlak met proper water naspoelen. Met uitgespoelde, goed uitgeknepen spons of doek nadrogen.

Opgelet ! ROBISAN nooit op kalkhoudende steensoorten gebruiken zoals marmer, travertin enz.


TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: ondoorschijnende visceuze vloeistof
• kleur: groen
• reuk: fruitig
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen)
* sanitaire ruimten

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* verstuivenRENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be