POLYWIS

UNIVERSEEL REINIGINGS- EN VERZORGINGSMIDDEL
VOOR VLOEREN

TOEPASSINGEN
POLYWIS wordt gebruikt voor het reinigen, voeden en beschermen in één behandeling van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, rubber, verzegeld parket en hout, marmer, tegels, thermoplastische vloeren, enz.

EIGENSCHAPPEN
POLYWIS reinigt grondig, voedt en beschermt in één behandeling en is daardoor niet te vergelijken met de traditionele producten die enkel tot doel hebben: reiniging of onderhoud. Niet beschermde vloeren, die regelmatig met POLYWIS worden gereinigd, krijgen meteen een zeer doeltreffende bescherming en een mooie glansopbouw zonder laagvorming mee. Laagschuimend en sterk penetrerend door het hoog gehalte aan glansalcohol. Naargelang de gebruikte dosering, verandert ook de toepassing van het product, d.w.z. men kan gewoon moppen of wissen, werken met een schrobzuigmachine of als spray- cleaner in combinatie met de High Speed methode. Toepasbaar op alle waterbestendige vloeren. Eveneens aanbevolen na het gebruik van onze <<polymeeremulsie voor vloeren>> POLYFLOR.

GEBRUIKSAANWIJZING
Intensieve verzorging: POLYWIS verlengen met water in een verhouding van 10 tot 20%
Onderhoudsreiniging: 0,5 tot 1 %.
Grondige tussenreini ging: 5 %.
Spray-methode: 20 %.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: lichtgeel
• reuk: citrus
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* moppen/wissen
* machinale reiniging
* sprayen
* opwrijven
* bescherming
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be