PINOSOL

VLOERREINIGER MET PIJNOLIE

TOEPASSINGEN
PINOSOL wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, rubber, marmer, verzegeld parket en hout, thermoplastische vloeren, tegels, enz.

EIGENSCHAPPEN
PINOSOL bestaat hoofdzakelijk uit vetzuren en glycerine. Door toevoeging van pijnolie bekomt men een mooie glans. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen. Door boenen dadelijk glanzend. Uitstekend voor spray- onderhoud. Verwijdert vuil en loopsporen gemakkelijk. Ideale oplossing voor het vochtig reinigen van alle waterbestendige oppervlakken.


GEBRUIKSAANWIJZING
Manueel: 1 deel PINOSOL oplossen in 75 delen warm water, eventueel schrobben, dweilen, laten drogen en eventueel opboenen voor een diepere glans.
Spray-reiniging: 1 deel PINOSOL oplossen in 25 delen water. Een beetje van deze oplossing vóór de boender verstuiven, die moet voorzien zijn van een nylon spray-pad en onmiddellijk opboenen. Voor een langere levensduur van de vloerbekleding raden wij aan eerst een basiswaslaag op de vloer aan te brengen alvorens met PINOSOL te onderhouden.


TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: licht troebele vloeistof
• kleur: groen
• reuk: den
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* moppen/wissen
* sprayen
* opwrijven
* bescherming
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be