PARAFOL

GLANSMIDDEL VOOR ROESTVRIJ STAAL

TOEPASSINGEN
PARAFOL is een éénstaps reinigings- en glansmiddel dat aan alle roestvrij stalen oppervlakken zijn natuurlijke glans weergeeft. Roestvrij stalen koelkasten, afwasmachines, toonbanken, snijmachines, dampkappen, liftdeuren, medische apparatuur enz. worden beschermd tegen vuil, vlekken en corrosie.

EIGENSCHAPPEN
PARAFOL reinigt, geeft glans en beschermt in één keer. Verwijdert stof, vingerafdrukken en lichte atmosferische aanslag. Na droging ontstaat een laagje met een zeer hoog beschermend vermogen, dat een diepe glans aan het staal geeft. Geeft weer “kleur” en herstelt de optische eigenschappen van het oorspronkelijk geborstelde oppervlak. Geeft de natuurlijke glans aan het metaal terug zonder te etsen of te krassen. Voorkomt corrosie door het verhinderen van vochtindringing, voornamelijk onder de scharnieren en rondom de onderkant van deuren. Economisch in gebruik en gemakkelijk toe te passen zonder tijdrovend wrijven of polijsten. Geen kleverige laag zoals vb. met spijsoliën. Verharding treedt niet op, zelfs niet bij veelvuldig gebruik. PARAFOL is smaakloos, zuurvrij en bevat geen schadelijke of giftige bestanddelen. Kan zonder bezwaar in contact komen met voedingswaren.

GEBRUIKSAANWIJZING
PARAFOL op een schoon doekje aanbrengen of rechtstreeks verstuiven op het te behandelen oppervlak. Uitwrijven in de richting van de structuur van het metaal. Lichtjes nawrijven met een droge doek om op glans te brengen.

OPGELET! Indien men teveel PARAFOL gebruikt, kan men problemen hebben om de overtollige resten te verwijderen. Ook zal dit optisch niet mooi zijn.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: doorschijnende emulsie
• kleur: geen
• reuk: reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken binnen
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* opwrijven
* beschermen
* verstuiven
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be