PARAFINAL

VERWIJDERAAR VAN PARAFFINELAGEN OP KOETSWERKEN

TOEPASSINGEN
PARAFINAL wordt gebruikt om snel en veilig paraffinelagen te verwijderen van nieuwe auto’s. Niet geschikt voor polymeren waslagen.

EIGENSCHAPPEN
PARAFINAL bevat geen bijtende stoffen doch zwakke basen, die het metaal niet aantasten. Heeft sterke oplossende eigenschappen voor olie, vet, teer en vuil. Geen aantasting van rubber en onschadelijk voor de te behandelen voorwerpen. Emulgeerbaar met water, zodat het tesamen met de opgeloste bevuilingen, volledig afspoelbaar is. Gemakkelijke verwerking door middel van een spons, spuitpistool of spraytoestel.

GEBRUIKSAANWIJZING
PARAFINAL wordt onvermengd toegepast. Plaats de wagen op een koele plaats en in droge toestand. Door middel van een spons of spuitpistool het product aanbrengen. Ongeveer 10 minuten laten inwerken en met behulp van een spons, gedompeld in PARAFINAL, het koetswerk afwassen. Indien het product is opgedroogd, de opgedroogde plaats opnieuw behandelen. Daarna de wagen grondig afspuiten met proper water en met een zeemvel nadrogen.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: bruin
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be