MORTIPUSH

BEKISTINGSOLIE

TOEPASSINGEN
MORTIPUSH belet het aankleven van cement, beton en plaaster op houten of metalen gietvormen, plastieken of houten bekistingen, betonmolens, werktuigen, schragen, schoren, buizenstelsels, enz.

EIGENSCHAPPEN
MORTIPUSH laat met één behandeling verschillende opéénvolgende ontkistingen toe. Geeft een zeer gladde afwerking. Neutraal ten opzichte van beton; het maakt geen vlekken en dringt niet in het beton. Er is dus geen enkel probleem om het beton achteraf te schilderen of er een bepleistering op aan te brengen. Beschermt tegen roest en Corrosie, zelfs in de buitenlucht. Onoplosbaar in water en weerstaat dus aan slechte weersomstandigheden. Weerstaat aan middelpuntvliedende kracht (mixerwagens en betonmolens). MORTIPUSH houdt de bekistingen in perfecte staat en verlengt hun levensduur.

GEBRUIKSAANWIJZING
MORTIPUSH onvermengd op het te behandelen oppervlak of voorwerp gelijkmatig verstuiven door middel van een verstuiver. Minstens 30 minuten, voor het beton gegoten wordt, aanbrengen vanwege de droogtijd. Ondertussen de behandelde oppervlakken eventueel beschermen tegen regen om afspoeling te vermijden. Voor alle ondergronden, die licht worden blootgesteld aan spatten van cement, kan men MORTIPUSH op voorhand mengen met 1 à 2 delen white-spirit.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: lichtbruin
• reuk: stekend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* verstuiven

RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be