MOBILOX

REINIGINGSMIDDEL VOOR GEBRUIK IN HOGEDRUK-, BORSTEL-, WAS- EN ZELFBEDIENINGSINSTALLATIES


TOEPASSINGEN
MOBILOX wordt voornamelijk toegepast voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag op allerhande transportmiddelen zoals: personen-, vracht- en tankwagens, trucks, treinstellen en containers. Wordt ook gebruikt voor het reinigen van alkalibestendige muren, vloeren, dekzeilen, machines en -onderdelen, motoren, enz.

EIGENSCHAPPEN
Heeft een zeer groot reinigend en penetrerend vermogen. Bevat geen silicaten zodat er geen witte strepen ontstaan. MOBILOX is geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor gebruik in hogedrukapparatuur, stel de dosering zodanig af, dat er bij de sproeikop een 0,2-2 % oplossing van ons product wordt bereikt. Aanbevolen reinigingstemperatuur 20 tot 80°C, afhankelijk van de vervuilingsgraad van het te reinigen voorwerp en/of de buitentemperatuur. Na het opspuiten van de reinigingsoplossing goed afspoelen met proper water. Het beste resultaat wordt verkregen door het te reinigen oppervlak te bewerken van onder naar boven. Bij hardnekkige vervuilingen is het aan te bevelen MOBILOX verdund met water tot een 10-procentige oplossing op het te reinigen voertuig/voorwerp te sproeien en na een inwerktijd van 5-10 minuten met water onder hogedruk schoon te spuiten.

OPGELET! MOBILOX is niet geschikt voor gebruik op aluminium, tin, zink, gegalvaniseerd materiaal en zinksilikaat coatings.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: bruin
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren, bevriezing doet afbreuk aan de kwaliteit
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be