METALOX

MOTOR- EN ONDERDELENREINIGER MET ROESTWEREND VERMOGEN

TOEPASSINGEN
METALOX wordt gebruikt voor het koud reinigen van motoren, machines, onderdelen, gereedschappen, enz. METALOX is een zwak alkalisch ontvettingsmiddel, dat gemakkelijk olie, vet, koolaanslag en vuil oplost. Bevat geen vrije bijtende stof- fen, echter wel producten die het roesten van metaal tegengaan.

EIGENSCHAPPEN
METALOX moet met water verdund worden, dit in tegen- stelling tot de traditionele producten op basis van solventen, die onvermengd gebruikt worden en ontvlambaar zijn. Geeft zeer goede resultaten in een dompelbad.

GEBRUIKSAANWIJZING
METALOX wordt toegepast in een verdunning met water van 1:3 afhankelijk van de aard en mate van vervuiling. Mengverhouding van 1:3 niet vermeerderen om roestvorming te voorkomen. Aanbrengen en minimum 30 minuten laten inwerken. Daarna afspoelen met water of goed droogblazen met perslucht.
In dompelbaden: het te reinigen voorwerp onderdompelen in een oplossing met water van 1:3 gedurende minimum 30 minuten, afborstelen, afspoelen met water of goed droogblazen met perslucht.

TECHNISCHE GEGEVENS
uitzicht: heldere vloeistof
kleur: oker
reuk: kenmerkend
houdbaarheid: vorstvrij bewaren
stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
verpakking: 5 ltr , 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* machinale reiniging
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be