INOXAL

INOXREINIGER

TOEPASSINGEN
INOXAL wordt gebruikt om alle vuil en vet te verwijderen van roestvrij staal. Bijzonder geschikt voor alle vlees- en visverwerkende bedrijven,
alsook voor de horeca-sector.

EIGENSCHAPPEN
INOXAL heeft een opzienbarende breedspectrumwerking. Uiters snelwerkend en vergt weinig arbeidsuren. Zeer effectief en economisch in gebruik. Bezit ongeëvenaarde oplossende eigenschappen en tast het behandelde metaal niet aan. Bij goede afspoeling met water laat het geen resten op het behandelde voorwerp achter. Uitstekend voor spray-reiniging zodat sneller gewerkt wordt.

GEBRUIKSAANWIJZING
Periodiek onderhoud: afhankelijk van de aard en mate van verontreiniging INOXAL in een verhouding van 1:4 tot 1:20 met koud of warm water aanlengen. Met een sprayfles op het vervuilde of aangeslagen voorwerp sprayen. Enkele minuten laten inwerken, met een spons uitwrijven en goed afspoelen met proper water. Bij sterk vervuilde voorwerpen de bewerking zonodig herhalen.
Dagelijks onderhoud: 1 deel INOXAL met 50 delen water verlengen en met deze oplossing het voorwerp reinigen door middel van een spons. Daarna goed afspoelen met proper water.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geel
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: ca. 1 jaar bij kamertemp, in gesloten verpakking
• stabiliteit: onbeperkt tot 30°C
• verpakking: 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging
* manuele reiniging
* verstuiven
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be