INJECTAL

SPROEI-EXTRACTIE TAPIJTREINIGER

TOEPASSINGEN
INJECTAL wordt gebruikt voor het reinigen van alle soorten tapijten, zowel wol als synthetisch, door middel van een sproei-extractie toestel. Kan ook manueel worden toegepast voor het reinigen van textielbekledingen zoals: zetels, stoel- zitten en -ruggen, wandbekledingen, enz.

EIGENSCHAPPEN
INJECTAL heeft een hoog gehalte aan kalkbindende bestanddelen, zodat verstopping van de sproeiers van het apparaat door kalkafzetting wordt voorkomen. Snelle bevochtiging, vuilbinding en een afgeremde schuimwerking. Schuimvorming, door oude shampooresten, uit het te reinigen tapijt, wordt doeltreffend bestreden met ons <<ontschuimend bijvoegsel, speciaal ontworpen ter controle van schuimende detergenten>> PREVENTAL. Laat geen vettige resten achter en vertraagt herbevuiling.

GEBRUIKSAANWIJZING
Eerst het tapijt op kleurechtheid testen op een onopvallende plaats. Stofzuigen en eventuele vlekken voorbehandelen met onze <<tapijtontvlekker>> CLINOSPOT. In de tank van het toestel een oplossing maken van 2 à 5 % INJECTAL met warm water en het tapijt reinigen. Sterk vervuilde tapijten met de oplossing eerst licht innevelen. Zoveel mogelijk vocht opzuigen om een vlugge droging mogelijk te maken en om krimping van het tapijt tegen te gaan. Indien schuim optreedt een weinig PREVENTAL in de vuilwatertank toevoegen. Vlekken kunnen ontstaan indien bij wollen tapijten of bij jutte-onderlagen te nat wordt gewerkt.

TECHNISCHE GEGEVENS
◊ uitzicht: ondoorzichtige emulsie
◊ kleur: lichtblauw
◊ reuk: fris
◊ houdbaarheid: vorstvrij bewaren
◊ stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
◊ verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* zachte vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* sproei-extractie
* manuele reiniging
* beschermen
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be