HOSPISAN

HYGIENISCH EN ONTGEUREND REINIGINGSMIDDEL VOOR VLOEREN, MUREN, TOILETTEN EN AFVOERLEIDINGEN

HOSPISAN wordt gebruikt voor het reinigen, ontgeuren en hygiënisch reinigen van vloeren en meubilair, vervuild door incontinente patiënten in zieken- en bejaardentehuizen, rustoorden, sanatoriums, dierendispensaria, enz. Wordt eveneens toegepast voor het ontgeuren en hygiënisch reinigen van afvoeren en sanitaire ruimten in scholen, gemeenschappen, fabrieken, kantoren, enz.
HOSPISAN bestaat hoofdzakelijk uit vetzuren. Door toevoeging van pijnboomextracten bekomt men een mooie glans alsook hygiënische eigenschappen. Laat in afvoerleidingen een glijdende film na zodat herbevuiling wordt afgeremd

GEBRUIKSAANWIJZING
HOSPISAN verdunnen met water in een verhouding van 1:60, eventueel schrobben, wissen en laten opdrogen. Om hardnekkige vervuiling te verwijderen de dosering van HOSPISAN verhogen. Voor gebruik in afvoerleidingen HOSPISAN met water verdunnen in een verhouding van 1:2. Deze oplossing in de afvoerleiding gieten. Om het hygiënisch en glijdend effect te behouden mag men niet naspoelen met water.

Deze mengverhoudingen zijn een algemene richtlijn. Bij erge vervuiling dient de mengverhouding aangepast te worden. Door Elynol blauw verdund met water op het te reinigen oppervlak of voorwerp aan te brengen, wordt het aanwezige vuil en vet losgemaakt, en kan men het na enige ogenblikken moeiteloos met water afnemen.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: ondoorzichtige emulsie
• kleur: roos
• reuk: den
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr , 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* ontgeuring

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging
* manuele reiniging
* beschermen
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be