GLITTOX

SCHUIMEND GLAZENSPOELMIDDEL

TOEPASSINGEN
GLITTOX wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle drinkglazen in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder geschikt voor de horecasector.

EIGENSCHAPPEN
GLITTOX reinigt en ontvet moeiteloos alle drinkglazen van lippenstift, gedroogd schuim, frituurvet, vingertasten, enz. Geeft een schitterende mooie glans en laat geen kringen na. Zeer goed oplosbaar in water. Volkomen veilig in gebruik en smaakloos. Tast de schuimkraag van het bier niet aan door toevoeging van speciale schuimstabilisatoren. GLITTOX is een schuimend spoelmiddel. Indien men deze eigenschap niet verkiest, gelieve dan ons «glazenspoelmiddel» BLISS (met afgeremd schuim) te gebruiken.


GEBRUIKSAANWIJZING
Bij stilstaand water: gebruik 1 koffielepel GLITTOX op 10 liter water. De glazen op en neer bewegen langs de zwabber, die in de wasbak is bevestigd. Vervolgens de glazen op het afdruiprek zetten en laten drogen. In geval van onvoldoende glans, opblinken met een zeemvel.
Bij lopend water: eerst vult men de spoelbak tot de overloop en plaatst men het doseerapparaat onder de waterlijn tegenover de overloop. Het water kan nu zachtjes blijven lopen. Wanneer men de watertoevoer afsluit, draait men de verdeler, om overbodig schuim te voorkomen.


TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere viskeuze vloeistof
• kleur: groen
• reuk: gering
• houdbaarheid: onbeperkt bij kamertemp, in gesloten verpakking
• stabiliteit: vorstvrij bewaren
• verpakking: 1 ltr. en 5 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* handafwas

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be