GEVAX-S

STERK ALKALISCHE GEVELREINIGER

TOEPASSINGEN
GEVAX-S wordt gebruikt voor het verwijderen van zware vervuilingen op kalkhoudende gevels en steensoorten zoals: marmer, beton, travertin, zandsteen, baksteen, pleisterwerk, schelpkalk, leisteen, geglazuurde en gepolijste steen.

EIGENSCHAPPEN
GEVAX-S verwijdert verkeersvuil, industriële neerslag, chemische stoffen, roetvlekken, bepaalde verkleuringen, enz. Snel- en zelfwerkend.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voordat met de reiniging wordt begonnen, moet men eerst op een onopvallende plaats een proef verrichten. Aluminium, hout en geschilderde delen en non-ferro metalen vooraf afdekken (beschermen). Het te reinigen oppervlak moet vooraf overvloedig met water bevochtigd worden om te diepe indringing van GEVAX-S te voorkomen. Sterk zuigende gedeelten daarom langdurig met water natmaken. Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling en van de absorptiegraad van de ondergrond, GEVAX-S onvermengd of tot maximaal 1 op 2 delen verlengd met water aanbrengen (met drukspuit). Na een inwerktijd van 5 tot 20 min. moet GEVAX-S met overvloedig water, bij voorkeur met een hogedrukreiniger, worden afgespoeld. Om indroging van het product te voorkomen, moet nauwkeurig gelet worden op de inwerktijd.

OPGELET! Niet gebruiken op aluminium, koper en andere non-ferro metalen, glas en geschilderde oppervlakken.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: lichtgeel met groene toets
• reuk: bijna reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (buiten)

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be