FOUROX

VISCEUZE OVEN- EN GRILLREINIGER

TOEPASSINGEN
FOUROX is een kleverig alcalisch product voor het verwijderen van sterk aangekoekte en verkoolde verontreinigingen van plantaardige en dierlijke vetten, eiwitten en rookaanslag. Door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor is FOUROX uitermate geschikt voor bakovens, grills, fornuizen, rookkasten, potten en pannen, bak- en hamvormen, frituren, transport- en productiemateriaal, e.a.

EIGENSCHAPPEN
Door werking van speciale penetrerende en oppervlakte-actieve bestanddelen heeft FOUROX een zeer sterke reinigende werking voor plantaardige en dierlijke ingebrande en verkoolde vervuilingen. Economisch in gebruik. Zelfwerkend = arbeidsbesparend. FOUROX heeft een groot kleefvermogen, zodat men het kan aanbrengen op verticale wanden = verlenging van de penetrerende werking. Voor gebruik volgens de dompelmethode gelieve daarvoor onze <<sterk penetrerende oven- en grillreiniger>> FOUROX-S te gebruiken.

GEBRUIKSAANWIJZING
Het te reinigen voorwerp hoeft niet verwarmd te worden. Door verwarming kan men de penetrerende werking bespoedigen en de inwerktijd verkorten. Met een kwast of sprayfles het onverdunde product aanbrengen. Gedurende tot 3 uur laten inwerken, zonodig borstelen en goed afspoelen met proper water. De aard en mate van verontreinigingen bepalen de duur van de inwerktijd. Bij sterk verkoolde resten kan een inwerktijd van minimum 3 uur nodig zijn.
Opgelet! FOUROX mag niet gebruikt worden op aluminium, koper, messing, gegalvaniseerde of gelakte oppervlakken (neem altijd eerst een proef op een onopvallende plaats).

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere visceuze vloeistof
• kleur: lichtgeel met groene tint
• reuk: bijna reukloos
• houdbaarheid: onbeperkt bij kamertemp, in gesloten verpakking
• stabiliteit: vorstvrij bewaren
• verpakking: 5 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be