FOUROX-S

STERK PENETRERENDE OVEN- EN GRILLREINIGER

TOEPASSINGEN
FOUROX-S is een sterk alcalisch product voor het verwijderen van sterk verkoolde en aangekoekte verontreinigingen van plantaardige en dierlijke vetten, eiwitten en rookaanslag. Door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor is FOUROX-S uitermate geschikt voor bakovens, grills, fornuizen, rookkasten, potten en pannen, frituren, transport- en productiemateriaal, e.a. Buizonder aanbevolen voor het reinigen van bak- en hamvormen volgens de dompelmethode.

EIGENSCHAPPEN
Door werking van speciale penetrerende en oppervlakte-actieve bestanddelen heeft FOUROX-S een zeer sterke reinigende en oplossende werking voor plantaardige en dierlijke ingebrande en verkoolde vervuilingen. Economisch in gebruik. Zelfwerkend = arbeidsbesparend. FOUROX-S is een verbeterde en verfijnde uitvoering van de traditionele en voorbijgestreefde ovenreinigers, die niet voldoende geschikt zijn, voor het oplossen en verwijderen van hardnekkige verontreinigingen en schade berokkenen aan het behandelde voorwerp.

GEBRUIKSAANWIJZING
Het te reinigen voorwerp hoeft niet verwarmd te worden hoewel dit de penetrerende werking kan bespoedigen en de inwerktijd verkorten. Met een kwast of sprayfles het onverdunde product aanbrengen. Gedurende ½ tot 3 uur laten inwerken, zonodig borstelen en goed afspoelen met proper water. Droogwrijven om roestvorming te voorkomen. De aard en mate van verontreinigingen bepalen de duur van de inwerktijd. Voor behandeling van verticale oppervlakken gelieve bij voorkeur onze «visceuze oven- en grillreiniger» FOUROX te gebruiken.
DOMPELMETHODE: FOUROX-S verdunnen met water tot maximaal 1:4. Het te behandelen voorwerp in het dompelbad laten rusten gedurende 2 tot 18 u. Daarna goed afspoelen met water en droogwrijven. De oplossing in het dompelbad kan verder gebruikt worden voor de volgende behandeling.
Opgelet ! FOUROX-S mag niet gebruikt worden op aluminium, koper, messing, gegalvaniseerde of gelakte oppervlakken (neem altijd eerst een proef op een onopvallende plaats). Verven, lakken en coatings worden bij het gebruik van FOUROX-S aangetast en van het te behandelde voorwerp verwijderd.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: rood
• reuk: gering
• houdbaarheid: onbeperkt bij kamertemp, in gesloten verpakking
• stabiliteit: vorstvrij bewaren
• verpakking: 1 ltr , 5 ltr en 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* machinale reiniging (dompelbad)
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be