FOAMEX

ZWAK ALKALISCHE SCHUIMREINIGER VOOR VOERTUIGEN

TOEPASSINGEN
FOAMEX wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuiil en atmosferische aanslag van personen-, vracht- en tankwagens, caravans en allerhande koetswerken.
Speciaal ontwikkeld om toegepast te worden met een speciale schuimlans in hogedrukapparatuur.
Kan ook worden aangewend voor het reinigen van alkalischbestendige muren, machines, productiemateriaal enz.

EIGENSCHAPPEN
FOAMEX heeft sterk reinigende en oplossende eigenschappen. Door zijn spectaculair schuimvermogen zal FOAMEX een sterk penetrerende werking hebben voor het verwijderen van vervuilingen.
Speciaal ontwikkeld om de mechanische reiniging grotendeels te vervangen. Door zijn zwak alkalisch karakter is FOAMEX uitermate geschikt voor het veilig reinigen van lakken, kunststoffen, rubber en de meeste metalen.

GEBRUIKSAANWIJZING
FOAMEX kan enkel gebruikt worden door middel van een speciale schuimlans. Bij het gebruik van hogedrukapparatuur, stel de dosering zodanig af, dat er bij de sproeikop een 2 tot 5-procentige oplossing van ons product wordt bereikt. Deze oplossing op het voorwerp spuiten en ongeveer 5 à 10 minuten laten inwerken. Vervolgens goed afspoelen met proper water, eventueel nawrijven of droogzemen.

OPGELET! Wanneer men bij het afspuiten van het voertuig problemen heeft met het verwijderen van het schuim kan men 0,2 tot 0,5-procentige oplossing van ons “ontschuimend bijvoegsel, speciaal ontworpen ter controle van schuimende detergenten “PREVENTAL” over het schuim vernevelen om een vlugge verwijdering of gemakkelijke lozing mogelijk te maken.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geel
• reuk: reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren.
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging

RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be