FAVORIT-FISH

ONTVETTINGS- EN REINIGINGSCONCENTRAAT VOOR VLEES- EN VISVERWERKENDE BEDRIJVEN

TOEPASSINGEN
FAVORIT-FISH wordt gebruikt voor het oplossen en verwijderen van vuil, kalkafzettingen, roest en in Ĺt bijzonder de hinderlijke slijmvorming op alle zuurbestendige oppervlakken. Eveneens geschikt voor het reinigen en ontkalken van vloeren en wandtegels. Uitstekend geschikt voor de visverwerkende industrie voor reiniging van aluminium en roestvrij staal zoals: ketels, transport- en productiemateriaal, laadruimten van koelwagens, enz.

EIGENSCHAPPEN
FAVORIT-FISH is een geconcentreerd en ge´nhibiteerd zuur reinigingsmiddel op basis van fosforzuur. FAVORIT-FISH heeft een sterke oplossende en ontkalkende werking.Snel- en zelfwerkend.

GEBRUIKSAANWIJZING
Regelmatig onderhoud: voor gebruik in hogedrukapparatuur, stel de dosering zodanig af, dat er bij de sproeikop een 1 tot 2-procentige oplossing van ons product wordt bereikt.
Grondige opknapbeurt of sterke vervuiling: FAVORIT-FISH met water verlengen in een verhouding van 1:5 tot 1:10. Op het te reinigen oppervlak sproeien door middel van een spraytoestel en na een inwerktijd van ca 10-15 minuten met water onder hogedruk schoon spuiten. Kan ook manueel gebruikt worden.

TECHNISCHE GEGEVENS

uitzicht: heldere vloeistof
kleur: roos
reuk: gering
houdbaarheid: vorstvrij bewaren
stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
verpakking: 5 ltr en 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen)
* harde vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* moppen /wissen
* drukreiniging
* manuele reiniging
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be