FINIDOG

HONDEN- EN KATTENAFWEERMIDDEL


TOEPASSINGEN
FINIDOG wordt gebruikt voor het afweren van honden en katten, die hun natuurlijke behoeften willen doen op paden, grasperken, zandbakken, speelterreinen, lantaarnpalen, muren, binnenplaatsen van flatgebouwen, keldergangen, vuilnisbakken, enz.

EIGENSCHAPPEN
FINIDOG is een product op basis van waterkristallen, die actief zijn onder alle weersomstandigheden. Ze produceren langzaam een sterk geparfumeerde geur, die de reukzintuigen van hond en kat in de war brengen. Zodra het dier de behandelde zone betreedt zal het vluchten en zelfs enkele weken wegblijven. FINIDOG is niet giftig en veilig voor mens, dier en planten. FINIDOG is eveneens verkrijgbaar in gelvorm.

GEBRUIKSAANWIJZING
De oppervlakken, die gewoonlijk worden bevuild, goed reinigen met water en zeep, afspoelen met proper water en laten opdrogen. FINIDOG onvermengd aanbrengen door middel van een spraytoestel of borstel.
Opgelet ! Wanneer de gewoonte van het dier al te diep is ingeworteld zal het nodig zijn de behandeling om de 12 uur te herhalen.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: troebele vloeistof
• kleur: lila
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr, 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken binnen en buiten
* harde vloeren
* zachte vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* verstuiven (sprayfles)RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be