FAVOSTRIP

STRIPPER VOOR POLYMEERLAGEN

TOEPASSINGEN
FAVOSTRIP wordt gebruikt voor het oplossen en verwijderen van alle polymeerlagen op waterbestendige vloeren. Bijzonder aanbevolen voor het verwijderen van onze «polymeeremulsie voor vloeren» POLYFLOR, onze «reinigings- en onderhoudsspray op polymeerbasis» SPEEDOL en onze «polymeeremulsie voor verzegeld parket en houten vloeren» POLYWOOD.

EIGENSCHAPPEN
FAVOSTRIP verbreekt de polymeerketens en daardoor ontstaat er een basis voor een nieuwe bescherming. Penetrerend en oplossend = grondige en snelle werking. Naspoeling van de vloer is overbodig. Is uitermate efficiënt doordat moeilijk te bereiken plaatsen zoals trappen, noppenvloeren e.a. nu geen probleem meer vormen omdat men manueel werkt en daardoor geen gesleur meer heeft met de schrobmachine. FAVOSTRIP is minder vermoeiend voor de gebruiker = geen gebruik van inspannende lichaamskrachten. Door zijn zelfwerkzaamheid wordt een besparing bereikt van à rato 40 tot 50% arbeidsduur = tijd.

GEBRUIKSAANWIJZING
FAVOSTRIP verdunnen 1:4 tot 1:8 in koud water. Deze oplossing met een mop op de vloer aanbrengen en circa 5 minuten laten inwerken. De oplossing nogmaals bewerken d.w.z. even bewegen en verwijderen met een waterzuiger of aftrekker. Alleen bij hardnekkige waslagen of opbouw ervan, kan de schrobmachine van pas komen. Opgelet ! Enkele soorten linoleum zijn niet kleurecht (neem eerst een proef) en nooit een monoborstel op linoleum gebruiken!

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr en 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* moppen/wissen
* machinale reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be