FAVOSTEAM

STERK ALKALISCHE REINIGER VOOR STOOM- EN HOGEDRUKAPPARATUUR


TOEPASSINGEN
FAVOSTEAM wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil- en vetlagen, eiwitten en zetmeel van alkalibestendige oppervlakken zoals marmer, pleisterwerk, steen, beton, hout, tegels, kunststoffen, uitgeharde lakken en de meeste metalen, enz... Bijzonder aanbevolen voor het reinigen van muren, vloeren, machines, en -onderdelen, motoren, tanks, ketels, productie- en rollend materiaal.

EIGENSCHAPPEN
FAVOSTEAM heeft een zeer groot reinigend vermogen. Bevat geen fosfaten en silicaten, zodat er geen witte strepen ontstaan.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor gebruik in hogedrukapparatuur, stel de dosering zodanig af, dat er bij de sproeikop een 0,2 tot 2-procentige oplossing van ons product wordt bereikt. Aanbevolen reinigingstemperatuur van 20° tot 80°C, afhankelijk van de vervuilingsgraad van het te reinigen voorwerp en/of de buitentemperatuur. Na het opspuiten van de reinigingsoplossing goed afspoelen met proper water. Bij hardnekkige vervuilingen is het aan te bevelen FAVOSTEAM verdund met water tot een 10-procentige oplossing, op het te reinigen voorwerp te sproeien en na een inwerktijd van 10-15 minuten met water onder hogedruk schoon te spuiten.

OPGELET! FAVOSTEAM mag niet toegepast worden op linoleum, parket, glas, aluminium en gegalvaniseerd materiaal.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: lichtgeel met groene tint
• reuk: praktisch reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken binnnen en buiten
* harde vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* drukreinigingRENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be