FAVODISH-S

VLOEIBAAR REINIGINGSMIDDEL VOOR INDUSTRIELE VAATWASMACHINES

TOEPASSINGEN
FAVODISH-S wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle vaatwerk door middel van een vaatwasmachine. Bijzonder aanbevolen voor bakkerijen, beenhouwerijen, restaurants, hotels, grootkeukens en andere.

EIGENSCHAPPEN
FAVODISH-S is bijzonder geschikt voor het oplossen van vetten en oliŽn, het ontbinden van zetmeel en eiwithoudende stoffen en het verwijderen van lipstick, koffie- en theeranden. Door toevoeging van chlooractieve additieven heeft FAVODISH-S sterk reinigende eigenschappen. Neutraliseert de etenslucht en geeft een totale hygiëne. Zuinig in gebruik = economisch. FAVODISH-S is een niet schuimend reinigingsmiddel. Geeft zowel bij hard als bij zacht water goede resultaten. De toepassing op aluminium gebruiksvoorwerpen is af te raden.

GEBRUIKSAANWIJZING
Automatische dosering: FAVODISH-S wordt aan het afwaswater toegevoegd à rato van 30 tot 80 cc per 10 liter water, afhankelijk van de aard en mate van vervuiling en de hardheid van het water, door het automatisch doseerapparaat waarmee de vaatwasmachine is uitgerust. Gelieve de voorschriften van de fabrikant van de machine te volgen.
Manuele dosering: FAVODISH-S wordt aan het afwaswater toegevoegd in een verhouding van 50 cc op 10 liter water.
Opgelet ! Gelieve uw vaatwasmachine om de 6 maanden te controleren op kalkaanslag. Dit euvel kan eenvoudig en snel verwijderd worden met ons «geïnhibiteerd vloeibaar zuur reinigingsmiddel voor de verwijdering van ketelsteenafzettingen in watersystemen» DECAL-MZ Voor perfecte reiniging spoelt men daarna nog even door met een weinig FAVODISH-S.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: typisch
• houdbaarheid: 6 maanden bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• stabiliteit: vorstvrij bewaren
• verpakking: 5 ltr , 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* machinale vaatwas

GEBRUIKSMETHODE
* machinale reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be