FAVORIT-DUO

WATEROPLOSBARE OLIE- EN VETVERWIJDERAAR
TOEPASSINGEN
FAVORIT-DUO is een sterk alkalisch wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van zware verontreinigingen bestaande uit: vet, olie, verkeersvuil en rookaanslag van opleggers, vracht- en tankwagens, landbouwwerktuigen, enz. Schoonmaken van vloeren en wanden in werkplaatsen, garages, scheepsruimen, opritten van benzinestations, enz.

EIGENSCHAPPEN
FAVORIT-DUO verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag om de behandelde oppervlakken als vernieuwd te maken. Bezit ongeėvenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. FAVORIT-DUO is snelwerkend en vergt weinig arbeidsuren.

GEBRUIKSAANWIJZING
FAVORIT-DUO wordt aangebracht in geconcentreerde vorm of verdund met water naargelang de aard en mate van verontreiniging. Enkele minuten laten inwerken, goed schrobben en afspoelen met water. OPGELET! Niet gebruiken op aluminium, zink, messing en sommige geschilderde oppervlakken (neem eerst een proef).

TECHNISCHE GEGEVENS

uitzicht: lichte troebele vloeistof vloeistof
kleur: lichtgeel met groene tint
reuk: oplosmiddel
houdbaarheid: vorstvrij bewaren
stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
verpakking:10 en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen)
* harde vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* moppen /wissen
* drukreiniging
* machinale reiniging (ook dompelbad)
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be