DEMOX

TEGELREINIGER MET ONTKALKENDE WERKING

TOEPASSINGEN
DEMOX wordt gebruikt voor het verwijderen van roest- en kalkafzettingen op zuurbestendige tegels, douche- en badkuipen, wastafels en kranen in waslokalen, sanitaire ruimten, zwembaden, keukens enz. Bijzonder aanbevolen voor een veilige verwijdering van cementsluier op tegels van vloeren en wanden.

EIGENSCHAPPEN
DEMOX is een product op basis van fosforzuur. Door toevoeging van corrosie-inhibitoren kan het veilig gebruikt worden op zuurbestendige steensoorten, glazuur, kunststoffen, chroom, roestvrij staal enz. Heeft sterk ontkalkende en penetrende eigenschappen zonder dat de behandelde oppervlakken worden beschadigd. Veilig en economisch in gebruik. Aangenaam parfum.

GEBRUIKSAANWIJZING
Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling DEMOX verlengen met water in een verhouding van 1:3 tot 1:10. Deze oplossing aanbrengen door middel van een sprayfles en enige minuten laten inwerken. Eventueel borstelen en grondig naspoelen met proper water. Bij hardnekkige kalkaanslag gelieve de dosering te verhogen ofwel de behandeling te herhalen.

OPGELET! Door zijn sterke kalkafbrekende eigenschappen mag het product niet gebruikt worden op kalkhoudende stenen zoals: marmer, travertin, e.a. Test daarom voor het gebruik DEMOX even uit!

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: ondoorzichtige vloeistof
• kleur: lichtgeel
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr, 5 ltr en 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (buiten)
* harde oppervlakken (binnen)
* sanitaire ruimten


GEBRUIKSMETHODE
* moppen/wissen/schuren
* manuele reiniging
* verstuiven (sprayfles)




RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be