DEFLOW

VLOEIBARE ONTSTOPPER

TOEPASSINGEN
DEFLOW verwijdert doelmatig alle verstoppingen van organische aard zoals: vet, haar, maandverband, papier, zetmeel, koffiedik, enz. DEFLOW kan in alle soorten bedrijven toegepast worden. Bijzonder aanbevolen voor grootkeukens, fabrieken, hotels, scholen, voedselverwerkende bedrijven, enz. Onschadelijk voor systemen aangesloten op septische putten. Tast koperen of PVC afvoerleidingen alsook rubber onderdelen niet aan.

EIGENSCHAPPEN
DEFLOW treedt direct in werking wanneer men het in een verstopte afvoer giet. Tast koperen of PVC afvoerleidingen alsook rubber onderdelen niet aan. Doordat DEFLOW zwaarder is dan water, bereikt het snel de plaats van de verstopping. Voorkomt terugslag en produceert zelf geen onaangenamen geur. De slechte geur komt van het materiaal dat de verstopping veroorzaakt. Maximale financiële besparing door vermindering van arbeidsuren en breekwerk. DEFLOW is onschadelijk voor systemen aangesloten op septische putten.

GEBRUIKSAANWIJZING
Lees aandachtig de veiligheidsvoorschriften!
Zoveel mogelijk water uit de gootsteen, afvoer of toiletpot verwijderen. Gelieve de metalen schroef, van de rozet, een slag los te draaien om de dunne verbindingsstukken tegen uitzetting en eventueel braak te vrijwaren wegens de warmteontwikkeling die ontstaat. Na behandeling de schroef weer vastdraaien. DEFLOW langzaam in de afvoer gieten en niet morsen. Even wachten totdat er een reactie ontstaat en daarna goed doorspoelen met water om de warmteontwikkeling te verminderen.
Preventief onderhoud: Voorkom verstoppingen door regelmatig elke afvoer te behandelen.

Opgelet ! Steeds rechtopstaand vervoeren.Tijdens het gebruik het lichaam en zeker het aangezicht afwenden om spatten of gassen te mijden! Meng nooit DEFLOW met water of chemicaliën in de fles en nooit samen gebruiken met andere chemicaliën of bleekmiddelen! Niet gebruiken op gegalvaniseerd materiaal, aluminium, zink, chroom, zuurgevoelig porselein en geplastificeerde voorwerpen!

TECHNISCHE GEGEVENS
* uitzicht: heldere vloeistof
* kleur: geen
* reuk: bijna reukloos
* houdbaarheid: vorstvrij bewaren
* stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
* verpakking: 1 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* sanitaire ruimten
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be