COPRALOX

BESCHERMENDE EN REINIGENDE CRÈME VOOR KOPER EN ZILVER

TOEPASSINGEN
COPRALOX wordt gebruikt om lichte vuilaanslag te verwijderen van koper en zilver. Bijzonder aanbevolen voor bescherming van koperen potten, pannen en siervoorwerpen, zilveren bestekken, koffie- en melkkannetjes, thee- en koffiefilters, enz. in alle horecabedrijven.

EIGENSCHAPPEN
COPRALOX wordt hoofdzakelijk toegepast, na het gebruik van onze "vloeibare koper- en zilverreiniger" COPRAL, om de behandelde materialen een glans te geven en bovendien een lange tijd te vrijwaren tegen atmosferische invloeden. Na afspoeling met proper water, om de stofresten te verwijderen, kan men het voorwerp onmiddellijk in gebruik nemen. COPRALOX is een vloeibare crème die niet te vergelijken is met de traditionele schuurpasta's.

GEBRUIKSAANWIJZING
COPRALOX met een zachte doek of spons onverdund op het voorwerp aanbrengen, uitwrijven en na opdroging opblinken.
OPGELET! Het is aan te raden eerst onze “vloeibare koper- en zilverreiniger” COPRAL te gebruiken vanwege zijn krachtige reinigingsfactor en COPRALOX enkel toe te passen voor vrijwaring tegen atmosferische invloeden.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: crème
• kleur: beige
• reuk: ammonia
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be