COPRAL

VLOEIBARE KOPER- EN ZILVERREINIGER

TOEPASSINGEN
COPRAL wordt gebruikt om alle vuil, vet en oxidatieaanslag te verwijderen van koper en zilver. Bijzonder geschikt voor alle horecabedrijven.

EIGENSCHAPPEN
COPRAL bezit ongeëvenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Uitstekend voor spray-reiniging zodat sneller en economischer gewerkt wordt. Na goede afspoeling met water, laat het geen resten op het behandelde voorwerp achter.

GEBRUIKSAANWIJZING
COPRAL rechtstreeks en onverdund met een sprayfles op het aangeslagen of vervuilde voorwerp verstuiven. Enkele minuten laten inwerken en goed afspoelen met water. Kleine voorwerpen kunnen in een dompelbad worden behandeld. Dosering 1:1 tot 1:5. De aard en mate van verontreiniging bepalen de duur van de inwerktijd. Bij zwaar aangetaste voorwerpen de bewerking zo nodig herhalen. Na gebruik van COPRAL bevelen wij U onze “beschermende en reinigende crème voor koper en zilver” COPRALOX aan. Deze beschermt het metaal langer tegen atmosferische invloeden door het aan- brengen van een filmlaag.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: bijna reukloos
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* verstuiven
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be