COMPALINA

GECONCENTREERDE BOUWDISPERSIE

TOEPASSINGEN
COMPALINA wordt gebruikt als polymeer bindmiddel voor cement, mortel en beton. Bijzonder aanbevolen voor bouw- en betonondernemingen, chapeleggers, voegers, vloerders, enz.

EIGENSCHAPPEN
COMPALINA is een hoogwaardig geconcentreerd copolymeer op basis van een styreen/butadiëen latex. Niet corrosief voor de stalen wapening en chemisch inert. Verhoogt de hechting, plasticiteit en slijtvastheid. Zuur-, water-, olie- en benzinebestendig. Bij gebruik van COMPALINA kan de hoeveelheid aanmaakvloeistof drastisch verlaagd worden, zodat droogtijden aanzienlijk verminderen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Metselwerk en chape vloeren: om goede resultaten te bekomen en het mengsel op de normale en gebruikelijke manier samen te stellen, gelieve een mengeling te gebruiken van 90 % water en 10 % COMPALINA.
Cementbezetting, kleefmortel, beton en voegwerk: om goede resultaten te bekomen en het mengsel op de normale en gebruikelijke manier samen te stellen, gelieve een mengeling te gebruiken van 65 % water en 35 % COMPALINA. De bus met onverdunde COMPALINA voor gebruik goed schudden. COMPALINA bij het aanmaakwater gieten en degelijk roeren is noodzakelijk. Ondergrond goed reinigen en loszittende delen verwijderen. Gebruikt materiaal, onmiddellijk na toepassing, met proper water afspoelen. Aangedroogde mortelresten met COMPALINA aangemaakt, zijn moeilijk te verwijderen.

OPGELET! COMPALINA vorstvrij bewaren.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: melkwit
• reuk: typisch
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren, onder 5°C kristallisering van de polymeren, doet afbreuk aan de kwaliteit
• stabiliteit: ca. 1 jaar bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (buiten)
* harde vloeren
* harde oppervlakken (binnen)
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be