CLINOSPOT

TAPIJTONTVLEKKER

TOEPASSINGEN
CLINOSPOT wordt gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vervuilingen van tapijten, vloerbekledingen, zetels, stoelzitten en -ruggen, wandbekleding, enz. Wordt toegepast vr het gebruik van onze <<droogschuim tapijtshampoo>> TAPIDAL en <<sproei-extractie tapijtreiniger>> INJECTAL.

EIGENSCHAPPEN
CLINOSPOT bevat specifieke oplosmiddelen en emulgatoren. Daardoor heeft het een sterk penetrerend en oplossend vermogen om het vuil moeiteloos uit de vezels te halen. Verwijdert alle wateroplosbare vervuilingen en sommige vlekken op basis van olie en was.

GEBRUIKSAANWIJZING
CLINOSPOT op de vlekken verstuiven door middel van een sprayfles in een verhouding van: onvermengd tot 1:5. Eventueel borstelen of nawrijven met een ruwe spons. Indien men naderhand onze <<sproei-extraktiereiniger>> INJECTAL wil toepassen, gelieve dan de vlekken behandeld met CLINOSPOT, met proper water na te spoelen om schuimvorming in het toestel te voorkomen.
OPGELET! CLINOSPOT is veilig op kleurechte tapijten en textielbekledingen. Gelieve altijd eerst, op een onopvallende plaats, een test uit te voeren om verkleuringen te voorkomen!

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: geen
• reuk: kenmerkend
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 1 ltr, 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr


VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* zachte vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
* beschermen
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be