CARSTRIP

VERWIJDERAAR VAN POLYMEERLAGEN OP KOETSWERKEN

TOEPASSINGEN
CARSTRIP wordt gebruikt om snel en veilig polymeerwas te verwijderen van nieuwe voertuigen.

EIGENSCHAPPEN
Door de sterk penetrerende en oplossende werking verbreekt CARSTRIP de polymeerketens. Bevat geen oplosmiddelen en agrassieve bestanddelen. tast geen lak, ruiten, kunststof en rubber aan. Economisch in gebruik, veilig en effectief. Bevat geen fosfaten of silicaten, zodat er geen witte strepen achterblijven.

GEBRUIKSAANWIJZING
Plaats het voertuig op een koele plaats. CARSTRIP met water verlengen in een verhouding van 1:3 tot 1:5. Deze oplossing met een spons royaal op het te behandelen voertuig aanbrengen of door middel van sprayapparatuur. Ca. 10 minuten laten inwerken en het voertui grondig afspuiten met proper water, eventueel onder hogedruk. Vervolgens met een zeemvel nadrogen. Gelieve het voertuig met gedeelten te deparaffineren om opdroging van de reeds behandelende plaatsen te voorkomen. Eventueel opgedroogde delen van het voertuig opnieuw behandelen. Bij een lage temperatuur moet men werken met verhoogde watertemperatuur (60°C maximaal)

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: amber
• reuk: ammonia
• houdbaarheid: vorstvrij bewaren, bevriezing doet afbreuk aan de kwaliteit
• stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
• verpakking: 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* drukreiniging
* manuele reiniging

RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be