ONTKALKENDE REINIGER VOOR ZWEMBAD EN SANITAIR


- Wordt gebruikt voor het ontkalkend reinigen van nagenoeg alle materialen die met water in aanraking komen en hierdoor te maken hebben met de problemen van kalk-, ijzer-, en mangaanafzetting.

- Is zeer geschikt voor het regelmatig onderhoud van sanitair. Bij regelmatig gebruik blijven douches, toiletten, baden, urinoirs, tegelwanden en -vloeren, zwembadperrons, enz. moeiteloos vrij van vuilversteningen.

- Kan tevens gebruikt worden voor het ontkalken van wasmachines, vaatwasmachines, geisers, boilers, snelkokers, dompelelementen, laboratoriumglas, medische instrumenten, kranen, douchekoppen, e.d.

- Bevat geen zoutzuur, is niet giftig en niet brandbaar.
- Is veilig voor de huid en materialen.
- Tast tegels, beton, cementvoegen en coatings niet aan.
- Is zelfwerkend en dus arbeid - en kostenbesparend.

Mengverhouding: 1 deel Elynol Calsin
- plus 1 deel water: voor erge versteningen.
- plus 5 delen water: voor het ontkalken van apparaten.
- plus 10 tot 30 delen water: voor het onderhoudend reinigen van sanitair, tegelwanden en -vloeren.

ELYNOL CALSIN kan dus met water vermengd worden, de vloeistof is zelfwerkend. Na de inwerktijd (bij toestellen max. 24u) moet men het behandeld oppervlak steeds met zuiver water naspoelen.
ELYNOL CALSIN niet gebruiken op kalkhoudende steensoorten en op niet-zuurbestendig email. Bij twijfel eerst op een niet in het oog vallende plaats een proef te nemen.

RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be