BLODYQUAT

ONTVETTINGS- EN REINIGINGSCONCENTRAAT VOOR VLEES- EN VISVERWERKENDE BEDRIJVEN

TOEPASSINGEN
BLODYQUAT wordt gebruikt voor het verwijderen van vers en opgedroogd bloed, eiwitten, plantaardige oliën en vetten van machines, kuipen, wand- en vloertegels, tanks, productieketels, binnenzijde van de laadruimten van vracht- en koelwagens, enz.

EIGENSCHAPPEN
BLODYQUAT is een ontvettingsconcentraat met sterk oplossende en penetrerende eigenschappen. Voedingswaren moeten afgedekt worden en alle voorwerpen of oppervlakken die in contact komen met voedingswaren moeten na gebruik van BLODYQUAT met water worden afgespoeld.

GEBRUIKSAANWIJZING
Afhankelijk van de aard en mate van verontreiniging BLODYQUAT in een verhouding van 1:20 tot 1:50 met koud of warm water aanlengen. Bij erge vervuiling gelieve een oplossing te gebruiken van 1:10 met water. Door middel van een drukspuit of een hogedrukreiniger benevelen en ca 15 minuten laten inwerken. Daarna goed naspoelen met zuiver water. BLODYQUAT kan ook manueel of door middel van een sprayfles worden toegepast.

Opgelet ! Nooit laten inwerken en toepassen op glas in een dosering hoger dan 10 % vermengd met water! Niet gebruiken op aluminium, zink, koper en gegalvaniseerd materiaal. Neem eerst een proef op een onopvallende plaats.

TECHNISCHE GEGEVENS
uitzicht: heldere vloeistof
kleur: geen
reuk: gering
houdbaarheid: vorstvrij bewaren
stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
verpakking: 10ltr, 25 ltr en 200 ltr.

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN

Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde oppervlakken (binnen)
* harde vloeren
* uitrusting

GEBRUIKSMETHODE
* moppen /wissen
* drukreiniging
* manuele reiniging
* verstuiven (sprayfles)
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be