BLISS

NIET-SCHUIMEND GLAZENSPOELMIDDEL

TOEPASSINGEN
BROSNET wordt gebruikt voor het reinigen, ontslijmen en ontgeuren van bierspoelborstels. Wordt hoofdzakelijk toegepast in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder aanbevolen voor de horecasector.

EIGENSCHAPPEN
BLISS reinigt en ontvet moeiteloos alle drinkglazen van lippenstift, gedroogd schuim, frituurvet,vingertasten, enz. Geeft een schitterende mooie glans en laat geen kringen na. Tast de schuimkraag van het bier niet aan door toevoeging van speciale schuimstabilisatoren. BLISS is een niet-schuimend spoelmiddel. Indien men deze eigenschap niet verkiest, gelieve dan ons «schuimend glazenspoelmiddel» GLITTOX te gebruiken.

GEBRUIKSAANWIJZING
Bij stilstaand water: gebruik 30 cc BLISS op 5 liter water. De glazen op en neer bewegen langs de zwabber, die in de wasbak is bevestigd. Vervolgens de glazen op het afdruiprek zetten en laten drogen. Ingeval van onvoldoende glans, opblinken met een zeemvel.
Bij lopend water: eerst vult men de spoelbak tot de overloop en plaatst men het doseerapparaat onder de waterlijn tegen- over de overloop. Het water kan nu zachtjes blijven lopen.

TECHNISCHE GEGEVENS
• uitzicht: heldere vloeistof
• kleur: lichtbruin
• reuk: gering
• houdbaarheid: onbeperkt bij kamertemp, in gesloten verpakking
• stabiliteit: vorstvrij bewaren
• verpakking: 1 ltr , 5 ltr en 10 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* handafwas

GEBRUIKSMETHODE
* manuele reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be