BASIFLOR

INDUSTRIELE VLOERREINIGER VOOR SCHROBZUIGMACHINES

TOEPASSINGEN
BASIFLOR wordt gebruikt voor reiniging en onderhoud van zware verontreinigingen op alle alcalibestendige industriële vloeren door middel van een schrobzuigmachine. Bijzonder aanbevolen voor reiniging van gepolierde betonvloeren, kunststof vloeren en vloeren die behandeld zijn met polyurethaan- en epoxyverven.

EIGENSCHAPPEN
BASIFLOR verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag. Bezit ongeëvenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Uitstekend geschikt voor verwijdering van minerale, plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Geringe schuimvorming en daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in schrobzuigmachines. Geen opbouw van lagen wegens het ontbreken van wassen of polymeren.

GEBRUIKSAANWIJZING
Naargelang de aard en mate van verontreiniging BASIFLOR verdunnen met water in een verhouding van1:50 tot 1:100. In geval van extreme vervuilingen gelieve een concentratie te gebruiken van 1:10 tot 1:20. Voor het verwijderen van zwarte, rubberen strepen, achtergelaten door heftrucks, moet men eerst onze << verwijderaar van rubberstrepen op epoxyvloeren>> RUBISOL manueel gebruiken. Door inbranding is het dikwijls zeer moeilijk om deze rubberstrepen volledig te verwijderen en daardoor kunnen wij geen optimaal resultaat waarborgen.

TECHNISCHE GEGEVENS
* uitzicht: heldere vloeistof
* kleur: bruin
* reuk: parfum
* houdbaarheid: vorstvrij bewaren
* stabiliteit: onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
* verpakking: 10 ltr en 25 ltr

VEILIGHEIDSTEKENS EN -VOORSCHRIFTEN
Raadpleeg steeds gepaste MSDS voor gebruik.

TOEPASSINGSGEBIED
* harde vloeren

GEBRUIKSMETHODE
* machinale reiniging
RENTOCLEAN N.V. - Klein Veerle 109A - BE 2960 Sint-Lenaarts - Tel.: +32 (0)3-313 09 25 - www.rentoclean.be - info@rentoclean.be