VLOERENZILVERGLANS - Vloerreiniger
 
4 x 5L
ZILVERGLANS wordt gebruikt voor regelmatige schuren of dweilen van alle soorten vloeren zoals: linoleum, vinyl, rubber, marmer, verzegeld parket en hout, thermoplastische vloeren, tegels, enz. Het bestaat volledig uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen, laat geen vettige film na en zelfs afdrukken van voetstappen blijven op behandelde vloeren niet achter.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOBRUIN - Vloeibare bruine zeep
 
4 x 5L
Bruine zeep wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen en beschermen van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, marmer, verzegeld parket en hout, thermoplastische vloeren, tegels, enz. Het bestaat volledig uit natuurlijke bestanddelen. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen. Antislip en niet overmatig schuimend. Laat geen vettige film of strepen na. Zelfs afdrukken van voetstappen blijven op behandelde vloeren niet achter.

» Technische productbeschrijving
 
BETAFLOR - Geconcentreerde industriële vloerreiniger
betaflor
4 x 5L
10L
BETAFLOR wordt gebruikt voor regelmatige reiniging en onderhoud van vloeren.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOFLOR - Neutrale vloerreiniger op alcoholbasis
favoflor
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5L
10L
25L
FAVOFLOR wordt gebruikt voor regelmatige reiniging en onderhoud van vloeren, welke behandeld zijn met polymeeremulsies. Ideaal geschikt voor regelmatig vochtig of nat reinigen van alle waterbestendige vloeren zoals: linoleum, PVC, verzegeld hout, gummi- en noppenvloeren, glasmozaïek, plavuizen, thermoplastischeen tegelvloeren. FAVOFLOR is een moderne vloerglansreiniger op basis van alcohol en synthetische zepen. Geringe schuimvorming en laat geen strepen na. Materiaalvriendelijke reiniging met behoud van glans. Economisch in gebruik en aangename geur. Reinigt en verzorgt in één behandeling.

» Technische productbeschrijving
 
FLOR - Interieurreiniger
flor
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
FLOR is een polyvalente reiniger met toevoeging van alcohol. Wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen en onderhoud van allerhande voorwerpen zoals vloeren, tegels, spiegels, ramen, bureaumeubelen, beeldschermen, stoelen, enz. Geeft een degelijke reiniging en laat een zachte glans na. Geringe schuimvorming. Economisch in gebruik en een aangename geur.

» Technische productbeschrijving
 
BIO-LIFELINE VLOERZEEP
12 x 1L
4 x 5L
10L
Deze vloerzeep is een natuurzeep. Bevat geen synthetische detergenten. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen. Laat geen vettige film of strepen na. Zelfs afdrukken van voetstappen blijven op de behandelde vloer niet achter. Dit product wordt gebruik voor regelmatige reiniging en bescherming van vloeren zoals linoleum, vinyl, rubber, marmer, verzegeld parket en hout, tegels enz.

» Technische productbeschrijving
 
FLITZ - Synthetische vloerreiniger
flitz
4 x 5L
10L
FLITZ wordt gebruikt voor regelmatige reiniging en bescherming van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, rubber, marmer, verzegeld parket en hout, thermoplastische vloeren, tegels, enz. FLITZ bestaat volledig uit synthetische bestanddelen en is de opvolger van de voorbijgestreefde alkalische vetzuurzepen. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen. Antislip en niet overmatig schuimend. Laat geen vettige film of strepen na. Zelfs afdrukken van voetstappen blijven op behandelde vloeren niet achter.

» Technische productbeschrijving
 
PINOSOL - Vloerreiniger met pijnolie
 
4 x 5L
10L
25L
PINOSOL wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, rubber, marmer, verzegeld parket en hout, thermoplastische vloeren, tegels, enz. Het bestaat hoofdzakelijk uit vetzuren en glycerine. Door toevoeging van pijnolie bekomt men een mooie glans. Beschermt en verlengt de levensduur van vloerbekledingen. Door boenen dadelijk glanzend. Uitstekend voor sprayonderhoud. Verwijdert vuil en loopsporen gemakkelijk. Ideale oplossing voor het vochtig reinigen van alle waterbestendige oppervlakken.

» Technische productbeschrijving
 
POLYWIS - Universeel reinigings- en verzorginsmiddel voor vloeren
 
4 x 5L
10L
25L
POLYWIS wordt gebruikt voor het reinigen, voeden en beschermen in één behandeling van vloeren bestaande uit: linoleum, vinyl, rubber, verzegeld parket en hout, marmer, tegels, thermoplastische vloeren, enz. POLYWIS reinigt grondig, voedt en beschermt in één behandeling. Niet beschermde vloeren, die regelmatig met POLYWIS worden gereinigd, krijgen meteen een zeer doeltreffende bescherming en een mooie glansopbouw zonder laagvorming mee. Laagschuimend en sterk penetrerend door het hoog gehalte aan glansalcohol. Naargelang de gebruikte dosering, verandert ook de toepassing van het product, d.w.z. men kan gewoon moppen of wissen, werken met een schrobzuigmachine of als spraycleaner in combinatie met de High Speed methode. Toepasbaar op alle waterbestendige vloeren.

» Technische productbeschrijving
 
BASIFLOR - Industriële vloerreiniger voor schrobzuigmachines.
basiflor
10L
25L
BASIFLOR wordt gebruikt voor reiniging en onderhoud van zware verontreinigingen op alle alkalibestendige industriële vloeren door middel van een schrobzuigmachine. Bijzonder aanbevolen voor reiniging van gepolierde betonvloeren, kunststof vloeren en vloeren die behandeld zijn met polyurethaan- en epoxyverven. BASIFLOR verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag. Bezit ongeëvenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Geringe schuimvorming en daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in schrobzuigmachines.

» Technische productbeschrijving
 
STRIPOX - Stripper voor zelfglans-emulsies
 
4 x 5L
10L
25L
STRIPOX wordt gebruikt voor het verwijderen van alle niet-gemetalliseerde carnaube- en acrylwaslagen van alle water- en oplosmiddelbestendige vloerbekledingen. Bijzonder geschikt om harde vloeren te reinigen.
STRIPOX verbreekt de filmlaag en daardoor ontstaat er een basis voor een nieuwe bescherming. Penetrerend en oplossend = grondige en snelle werking. Met afgeremd schuim!

» Technische productbeschrijving
 
FAVOSTRIP - Stripper voor polymeerlagen
 
4 x 5L
10L
25L
FAVOSTRIP wordt gebruikt voor het oplossen en verwijderen van alle polymeerlagen op waterbestendige vloeren. Bijzonder aanbevolen voor het verwijderen van POLYFLOR, SPEEDOL en POLYWOOD. FAVOSTRIP verbreekt de polymeerketens en daardoor ontstaat er een basis voor een nieuwe bescherming. Penetrerend en oplossend = grondige en snelle werking. Naspoeling van de vloer is overbodig.

» Technische productbeschrijving
 
PORISOL - Poriënvuller voor poreuze vloeren
 
4 x 5L
10L
25L
PORISOL wordt gebruikt om waterbestendige poreuze vloeren te verzegelen en om de hechting van polymeer- en emulsiewassen te bevorderen. Uitstekend geschikt voor poreuze tegel- en betonvloeren, linoleum, enz.
PORISOL wordt uitsluitend gebruikt als verzegelaar. Geeft naderhand een duurzame bescherming en uitstekende hechting. Geeft een langere levensduur aan bevloeringen. Porisol is waterbestendig.

» Technische productbeschrijving
 
SPEEDOL - Reinigings- en onderhoudsspray op polymeerbasis
 
4 x 5L
10L
25L
SPEEDOL wordt gebruikt voor periodieke reiniging, onderhoud en bescherming volgens de spray-methode, van vloeren bestaande uit: PVC, vinyl, vinyl-asbest, thermoplastische- en tegelvloeren, linoleum, e.a. Bijzonder aanbevolen na het gebruik van Polyflor om een eenvoudig onderhoud te verzekeren. Speedol bevat metaalgekoppelde acrylpolymeren met hoge weerstand. Na droging niet opwrijfbaar, zeer stroef, krasvast en bestand tegen zwarte hakstrepen. Dank zij de korte droogtijd kan Speedol ook worden toegepast op plaatsen waar veel verkeer voorkomt (ziekenhuizen, e.a.). Wordt gebruikt met behulp van een spray-machine (150 à 1000 toeren).

» Technische productbeschrijving
 
POLYFLOR - Polymeeremulsie voor vloeren
polyflor
4 x 5L
10L
25L
POLYFLOR wordt gebruikt voor bescherming tegen diverse agressies en eenvoudig periodiek onderhoud van waterbestendige vloeren bestaande uit: PVC, vinyl, thermoplastische- en tegelvloeren, linoleum, e.a. Het geeft een duurzame bescherming en uitstekende hechting. Gemakkelijke bijwerking van beschadigde delen. Na droging niet opwrijfbaar, zeer stroef, krasvast en bestand tegen zwarte hakstrepen.
Dank zij de korte droogtijd kan POLYFLOR ook worden toegepast op plaatsen waar veel verkeer voorkomt (ziekenhuizen, e.a.).

» Technische productbeschrijving
 
POLYWOOD - Polymeeremulsie voor verzegeld parket en houten vloeren
 
4 x 5L
10L
25L
POLYWOOD wordt gebruikt voor het beschermen tegen diverse agressies en eenvoudig onderhoud van verzegeld parket en houten vloeren. Het geeft een duurzame bescherming en uitstekende hechting. Gemakkelijke bijwerking van beschadigde delen. Na droging niet opwrijfbaar, zeer stroef, krasvast en bestand tegen zwarte hakstrepen. Hoge weerstand, ook bij machines met hoge snelheden. Prachtige, gemakkelijk aan te brengen glans.

» Technische productbeschrijving
 
RUBISOL -Verwijderaar van rubberstrepen op industriële vloeren.
 
4 x 5L
RUBISOL wordt gebruikt voor het verwijderen van zwarte, rubberen strepen of vlekken veroorzaakt door vorkheftrucks, op gepolierde betonvloeren, kunststofvloeren en vloeren die behandeld zijn met polyurethaan- en epoxyverven.

» Technische productbeschrijving
 

TAPIJTEN

TAPIDAL - Droogschuim tapijtshampoo
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
TAPIDAL wordt gebruikt voor het reinigen van alle soorten tapijten met behulp van een borstelreinigingstoestel. Wordt eveneens aangewend voor het manueel reinigen van textielbekledingen zoals: zetels, stoelzitten en -ruggen, wandbekledingen, enz. Tapidal is een tapijtreiniger volgens het systeem van de droogschuimreiniging en voorkomt daardoor te vochtig behandelde oppervlakken. Bezit een actief schuim dat het vuil opneemt en daarna droogt tot een gemakkelijk weg te zuigen poeder. Is veilig op kleurechte tapijten en
textielbekledingen.

» Technische productbeschrijving
 
INJECTAL - Sproei-extractie tapijtreiniger
 
4 x 5L
10L
25L
INJECTAL wordt gebruikt voor het reinigen van alle soorten tapijten, zowel wol als synthetisch, door middel van een sproei-extractie toestel. Kan ook manueel worden toegepast voor het reinigen van textielbekledingen zoals: zetels, stoel- zitten en -ruggen, wandbekledingen, enz. Het heeft een hoog gehalte aan kalkbindende bestanddelen, zodat verstopping van de sproeiers van het apparaat door kalkafzetting wordt voorkomen. Snelle bevochtiging, vuilbinding en een afgeremde schuimwerking. Schuimvorming, door oude shampooresten, uit het te reinigen tapijt, wordt doeltreffend bestreden met Prevental. Laat geen vettige resten achter en vertraagt herbevuiling.

» Technische productbeschrijving
 
CLINOSPOT - Sproei-extractie tapijtreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
CLINOSPOT wordt gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vervuilingen van tapijten, vloerbekledingen, zetels, stoelzitten en -ruggen, wandbekleding, enz. Wordt toegepast vóór het gebruik van Tapidal en Injectal. CLINOSPOT bevat specifieke oplosmiddelen en emulgatoren. Daardoor heeft het een sterk penetrerend en oplossend vermogen om het vuil moeiteloos uit de vezels te halen. Verwijdert alle wateroplosbare vervuilingen en sommige vlekken op basis van olie en was.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA