viper nilfisk
Home > Gamma > Viper > Schrobzuigmachines

SCHROBZUIGMACHINES

KLEINE SCHROBZUIGMACHINE

VIPER AS 380B (op batterij)/ AS 380C (met kabel)

kleine schrobzuigmachine
Gebruikersvriendelijke schrobzuigmachines die perfect is voor het schoonmaken van krappe ruimten.


» AS380 B/C

 

MEDIUM SCHROBZUIGMACHINES

VIPER AS 430B en AS 510B (op batterij) / AS 430C en AS 510C(met kabel)

schrobzuigmachine
Deze schrobzuigmachines zijn eenvoudig te gebruiken middelgrote walk-behind schrobzuigmachines. De ideale schrobzuigmachines voor het reinigen van middelgrote en intensief gebruikte oppervlakken. Zeer geschikt voor de dagelijkse reiniging van hotels, restaurants, scholen, winkels, ziekenhuizen en sporthallen.


» AS430 B/C - AS510 B/C

VIPER AS 5160T (op batterij)

schrobzuigmachine
Zeer productieve walk-behind schrobzuigmachines met een batterij-, en tank capaciteit om uren achtereen te reinigen. Eenvoudig en comfortabel in gebruik dankzij het ergonomische ontwerp, deze schrobzuigmachines zijn klaar voor grondige reinigingsprestaties van harde vloeren.


» AS5160T

 

RIDE-ON SCHROBZUIGMACHINES

VIPER AS 530R

zit schrobzuigmachine
De AS530R is de eerste mini ride-on schrobzuigmachine in de gebruiksvriendelijke VIPER serie, bekend vanwege het leveren van een hoge reinigingsefficiëntie tegen aantrekkelijke prijzen. Met een batterij-, en tankcapaciteit om uren te reinigen is deze schrobzuigmachine geschikt voor oppervlakken tot 5.000 m².

» AS 530R

VIPER AS 710R

zit schrobzuigmachine
De VIPER AS710R is een compacte ride-on schrobzuigmachine en ideaal voor het reinigen in krappe en drukke ruimten. De AS710R is geschikt voor de dagelijkse reiniging van middelgrote ruimtes o.a. parkeergarages, winkelcentra, industrie, hotels of oppervlaktes groter dan 5.000m2.

» AS 710R