VaatwasZOPP - geconcentreerd afwasmiddel
zopp
15x750ml
12 x 1L
4 x 5L
10L
ZOPP wordt gebruikt als afwasmiddel (niet machinaal) in de vlees-, vis- en zuivelindustrie, bakkerijen, kantoren, horecabedrijven, enz. ZOPP zorgt voor een schitterende mooie vaat. Droogt streeploos op en is onschadelijk voor elk op-pervlak. Huidvriendelijk. ZOPP heeft een uitstekend reinigend en oplossend vermogen voor vet en vuil. Heeft een aangename geur en is economisch in gebruik.

» Technische productbeschrijving
 
CITROENDETERGENT - geconcentreerd afwasmiddel
citroendetergent
6 x 2L
CITROENDETERGENT wordt gebruikt als afwasmiddel (niet machinaal) in de vlees, vis- en zuivelindustrie, bakkerijen, kantoren, horecabedrijven, enz. CITROENDETERGENT zorgt voor een schitterende vaat. Droogt streeploos op en is onschadelijk voor elk oppervlak. Huidvriendelijk. CITROENDETERGENT heeft een uitstekend reinigend en oplossend vermogen voor vet en vuil. Heeft een verfrissende citroengeur en is economisch in gebruik.

» Technische productbeschrijving
 
GLITTOX - Schuimend glazenspoelmiddel
glittox
12 x 1L
4 x 5L
GLITTOX wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle drinkglazen in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder geschikt voor de horecasector. GLITTOX reinigt en ontvet moeiteloos alle drinkglazen van lippenstift, gedroogd schuim, frituurvet, vingertasten, enz. Geeft een schitterende mooie glans en laat geen kringen na. Zeer goed oplosbaar in water. Volkomen veilig in gebruik en smaakloos. Tast de schuimkraag van het bier niet aan door toevoeging van speciale schuimstabilisatoren.

» Technische productbeschrijving
 
BLISS - Niet-schuimend glazenspoelmiddel
 
12 x 1L
4 x 5L
BLISS wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle drinkglazen in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder geschikt voor de horecasector. BLISS reinigt en ontvet moeiteloos alle drinkglazen van lippenstift, gedroogd schuim, frituurvet, vingertasten, enz. Geeft een schitterende mooie glans en laat geen kringen na. Tast de schuimkraag van het bier niet aan door toevoeging van speciale schuimstabilisatoren.

» Technische productbeschrijving
 
BROSNET - Reinigingsmiddel voor bierspoelborstels
 
4 x 5L
10L
BROSNET wordt gebruikt voor het reinigen, ontslijmen en ontgeuren van bierspoelborstels. Wordt hoofdzakelijk toegepast in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder aanbevolen voor de horecasector. BROSNET heeft sterk ontvettende en oplossende eigenschappen. Door toevoeging van speciale additieven lost BROSNET de zgn. slijmen vlug en effectief op. Bevat geen chloor, formaldehyde en fosfaten. Zeer goed oplosbaar in water. Volkomen veilig in gebruik en smaakloos.

» Technische productbeschrijving
 
FAVODISH-S - Vloeibaar reinigingsmiddel voor industriële vaatwasmachines
favodish-s
4 x 5L
10L
25L
FAVODISH-S wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle vaatwerk door middel van een vaatwasmachine. Bijzonder aanbevolen voor: bakkerijen, beenhouwerijen, restaurants, hotels, grootkeukens, e.a. FAVODISH-S is bijzonder geschikt voor het oplossen van vetten en oliën, het ontbinden van zetmeel en eiwithoudende stoffen en het verwijderen van lipstick, koffie- en theeranden. Door toevoeging van chlooractieve additieven heeft FAVODISH-S sterk reinigende eigenschappen. De toepassing op aluminium gebruiksvoorwerpen is af te raden.

» Technische productbeschrijving
 
FAVODISH - Vaatwasmachinepoeder
 
10Kg
FAVODISH is een vaatwasmachinepoeder met waterverzachter en kalkbinder. Beschermt glas en porselein.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORINS - Vloeibaar naspoelmiddel voor vaatwasmachines
favorins
4 x 5L
10L
25L
FAVORINS wordt gebruikt voor het naspoelen en op glans brengen van alle vaatwerk door middel van een vaatwasmachine. Bijzonder aanbevolen na het gebruik van FAVODISH-S. Uiterst geschikt voor: bakkerijen, beenhouwerijen, restaurants, hotels, grootkeukens, ziekenhuizen, gemeenschappen, e.a.FAVORINS is veilig zowel voor de vaat als voor de machine. Tast onder geen enkele voorwaarde glazuur en porselein aan. Zeer goed oplosbaar in water. Droogt streeploos op, geeft een schitterende glans en laat geen kringen na.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA