Sanitairontstoppers

ONTSTOPPERS

DEFLOW - Vloeibare ontstopper
deflow
12 x 1L
DEFLOW verwijdert doelmatig alle verstoppingen van organische aard zoals vet, haar, maandverband, papier, zetmeel, koffiedik, enz. DEFLOW kan in alle soorten bedrijven toegepast worden. Bijzonder aanbevolen voor grootkeukens, fabrieken, hotels, scholen, voedselverwerkende bedrijven enz.
BEVAT ZWAVELZUUR !

» Technische productbeschrijving
 
FAVOSTOP II - Vloeibare ontstopper
 
12 x 1L
4 x 5L
Niet explosieve rioolontstopper, welke door zijn gerichte werking diep in de afvoerleiding doordringt en op snelle wijze vetten, oliën, lompen kortom alle organische stoffen doelmatig oplost. Dit product wordt bij voorkeur preventief gebruikt door wekelijks een hoeveelheid (ca. 250 ml.) in de afvoer te gieten, een avond laten inwerken en ‘s morgens met zuiver water doorspoelen.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOSTOP - Parelvormige ontstopper
 
10kg
FAVOSTOP is een krachtige, niet explosieve ontstopper, die door zijn gerichte werking diep in de afvoerbuis doordringt. Alle vetten, oliŽn, vodden, karton, papier; kortom alle organische stoffen worden opgelost en afgevoerd. Bijzonder aanbevolen voor stads- en gemeentediensten, scholen, ziekenhuizen en voedselverwerkende bedrijven. Het is een ontstopper die geen brandbare of explosieve dampen afgeeft. Blijft zeer lang op de plaats van de verstopping actief. Bestrijdt doelmatig slechte geuren. Kan ook worden toegepast voor het ontdooien van bevroren leidingen.

» Technische productbeschrijving
 
URINOX - Vloeibare ontstopper voor urinoirleidingen
urinox
12 x 1L
4 x 5L
URINOX wordt gebruikt voor het verwijderen van kalksteen en afzettingen van urinezouten uit urinoirleidingen. Het heeft een groot oplossend vermogen voor het verwijderen van de steenharde aanslag bestaande uit kalksteen en urinezouten. Deze aanslag kan door weinig producten worden opgelost. Echter bij het gebruik van URINOX vormt dit geen probleem.

» Technische productbeschrijving
 
URICLEAN - Vloeibare ontstopper voor urinoirleidingen
 
12 x 1L
4 x 5L
URICLEAN wordt gebruikt voor het periodiek en doelmatig verwijderen van alle roest, kalk- en urinesteen in toiletten en urinoirs. Het is een geconcentreerde vloeistof op basis van zoutzuur. Neemt stankhinder weg en laat een aangename geur achter.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑

WC-EN URINOIRREINIGERS

RADICAL - Viskeuze wc- en urinoirreiniger
radical
12x0,75L
12 x 1L
RADICAL wordt gebruikt voor het periodiek en doelmatig verwijderen van alle roest, kalk- en urinesteen in toiletten en urinoirs. Het is een geconcentreerde, viskeuze vloeistof op basis van zoutzuur. Neemt stankhinder weg en laat een aangename geur achter. Voor dagelijkse reiniging raden wij onze SANITAL aan.

» Technische productbeschrijving
 
WC-AMANDEL - Wc- en urinoirreiniger
wc amandel
12x0,75L
12 x 1L
WC-AMANDEL wordt gebruikt voor het periodiek en doelmatig verwijderen van alle roest, kalk- en urinesteen in toiletten en urinoirs. Het is een geconcentreerde vloeistof op basis van zoutzuur. Neemt stankhinder weg en laat een aangename amandelgeur achter. Voor dagelijkse reiniging raden wij onze SANITAL aan.

» Technische productbeschrijving
 
CEDOL - Wc- en urinoirreiniger
 
12 x 1L
CEDOL verwijdert doelmatig alle roest, kalk- en urinesteen in toiletten en urinoirs. Neemt stankhinder weg en laat een aangename geur achter.
Opgelet! Niet gebruiken op chroom en kalkhoudende stenen. Bevat zoutzuur.

» Technische productbeschrijving
 
Bio-Lifeline WC- EN URINOIRREINIGER
12x0,75L
12 x 1L
Dit product wordt gebruikt voor het periodiek en doelmatig verwijderen van alle roest, kalk- en urinesteen in toiletten en urinoirs. Het reinigt, ontkalkt en verfrist.Is gebaseerd op plantaardige en minerale grondstoffen en werd niet getest op dieren. Volledig bio-afbreekbaar. Laat geen ongewenste chemicaliën achter.

» Technische productbeschrijving
 
ROBISAN - Sanitairreiniger met ontkalkende werking
robisan
12 x 1L
ROBISAN wordt gebruikt voor het regelmatig verwijderen van roestvlekken en kalksteen van vloeren, muren, wastafels, lig -en stortbaden, kranen en alle andere voorwerpen in chroom. Het is een geconcentreerde, viskeuze vloeistof op basis van fosforzuur. Kan zonder gevaar op geglazuurde tegels, chroom en roestvrij staal gebruikt worden.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑

SANITAIRREINIGERS

SANITAL - Sanitairreiniger
sanital
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
SANITAL wordt gebruikt voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige oppervlakken, in sanitaire ruimten bestaande uit wandtegels, wastafels, toiletten, badkuipen, spiegels, deuren, enz. Het is een universeel reinigingsmiddel met sanitizer voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitaire ruimte. Bij regelmatig gebruik wordt de opbouw van kalk- en zeepaanslag voorkomen. Bevat geen zuur en kan dus zonder gevaar op elk oppervlak gebruikt worden.

» Technische productbeschrijving
 
Bio-Lifeline SANITAIRREINIGER
12 x 1L
4 x 5L
Dit product wordt gebruikt voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige oppervlakken in sanitaire ruimten bestaande uit wastafels, wandtegels, toiletten, badkuipen, spiegels, deuren enz. Het is gebaseerd op plantaardige en mineral grondstoffen en werd niet getest op dieren. Volledig bio-afbreekbaar. Laat geen ongewenste chemicaliën achter.

» Technische productbeschrijving
 
DEMOX - Tegelreiniger met ontkalkende werking
demox
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
DEMOX wordt gebruikt voor het verwijderen van roest- en kalkafzettingen op zuurbestendige tegels, douche- en badkuipen, wastafels en kranen in waslokalen, sanitaire ruimten, zwembaden, keukens, enz. Bijzonder aanbevolen voor een veilige verwijdering van cementsluier op tegels van vloeren en wanden. Het is een product op basis van fosforzuur. Door toevoeging van corrosie-inhibitoren kan het veilig gebruikt worden op zuurbestendige steensoorten, glazuur, kunststoffen, chroom, roestvrij staal, enz. Heeft sterk ontkalkende en penetrerende eigenschappen. Aangenaam parfum.

» Technische productbeschrijving
 
CHEMISCH TOILETVLOEISTOF
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
CHEMISCH TOILETVLOEISTOF houdt uw afvaltank schoon, voorkomt gasvorming en onderdrukt dus de onaangename geuren.


» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA