METALENALUMOX - Aluminiumreiniger
 
10L
25L
ALUMOX wordt gebruikt voor het verwijderen van roest, olie, vet, oxidatie en kalkaanslag op aluminium. Verwijdert eveneens roeststrepen op gelakte oppervlakken. Door zijn krachtige reinigingsfactor is het uitermate geschikt voor: tanks en rolluiken. Niet geschikt voor aluminium ramen! ALUMOX is snelwerkend, reinigt en desoxydeert alle aluminium. Economisch in gebruik, veilig en effectief.

» Technische productbeschrijving
 
RUSTOX - Ontroester
 
10L
25L
RUSTOX wordt toegepast voor het ontroesten van alle soorten ijzer en staal. Het bindt roest en zet dit om in ijzerfosfaten. Nieuwe roestvorming wordt tijdelijk verhinderd. Vervangt op een zeer voordelige wijze het mechanisch ontroesten. Capillair-actief, dringt in alle poriën en haarscheurtjes. Tast onder geen voorwaarde bestaande verf, kunsthars en speciaal staal aan.

» Technische productbeschrijving
 
COPRAL - Vloeibare koper- en zilverreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
COPRAL wordt gebruikt om alle vuil, vet en oxidatieaanslag te verwijderen van koper en zilver. Bijzonder geschikt voor alle horecabedrijven. Het bezit ongeëvenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Uitstekend voor sprayreiniging zodat sneller en economischer gewerkt wordt. Na goede afspoeling met water, laat het geen resten op het behandelde voorwerp achter.

» Technische productbeschrijving
 
COPRALOX - Beschermende en reinigende crème voor koper- en zilver
 
12 x 1L
COPRALOX wordt gebruikt om lichte vuilaanslag te verwijderen van koper en zilver. Bijzonder aanbevolen voor bescherming van koperen potten, pannen en siervoorwerpen, zilveren bestekken, koffie- en melkkannetjes, thee- en koffiefilters, enz. COPRALOX wordt hoofdzakelijk toegepast, na het gebruik van onze “vloeibare koper- en zilverreiniger” COPRAL, om de behandelde materialen een glans te geven en bovendien een lange tijd te vrijwaren tegen atmosferische invloeden. COPRALOX is een vloeibare crème die niet te vergelijken is met de traditionele schuurpasta’s.

» Technische productbeschrijving
 
INOXAL - Inoxreiniger
 
10L
25L
INOXAL wordt gebruikt om alle vuil en vet te verwijderen van roestvrij staal. Bijzonder geschikt voor alle horecabedrijven. Het tast het behandelde metaal niet aan. Bij goede afspoeling met water laat het geen resten op het behandelde voorwerp achter. Inoxal is uitstekend voor sprayreiniging zodat sneller gewerkt wordt.

» Technische productbeschrijving
 
DECAL - Vloeibare ontkalker voor elektrische toestellen
decal
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
DECAL verwijdert doelmatig elke kalkafzetting in koffiezetapparaten, waterketels, luchtbevochtigers, wasmachines, voor huishoudelijke als industriële toepassingen. Het lost ketelsteen op zonder borstelen. Bevat geen sterke of agressieve zuren. Grondige ontkalking zonder de toestellen te beschadigen. Voorzien van een kleurindicator d.w.z. een rode kleur betekent dat de ontkalker actief is, een gele kleur wijst op verzadiging; in dit geval nog wat DECAL toevoegen.

» Technische productbeschrijving
 
DECAL-S - Vloeibare ontkalker voor industriële machines
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
DECAL-S verwijdert doelmatig elke kalkafzetting in industriële waterketels, vaatwassers enz… Het lost ketelsteen op zonder borstelen. DECAL-S kan men toepassen door onderdompeling, of door middel van een circulatie- of sproeisysteem.

» Technische productbeschrijving

 
DECAL-MZ - Geïnhibiteerd vloeibaar zuur reinigingsmiddel voor de verwijdering van ketelsteenafzettingen in watersystemen.
 
4 x 5L 10L
25L
DECAL-MZ wordt gebruikt voor het verwijderen van ketelsteenafzettingen in waterboilers, industriële vaatwasmachines, airconditioningen, leidingsystemen van zink, aluminium, gegalvaniseerd materiaal en roestvrij staal. DECAL-MZ is een volledig geïnhibiteerd zuur reinigingsmiddel op basis van mierenzuur.

» Technische productbeschrijving

 
NEUTRALOX - Alkalische neutralisatiemiddel voor watersystemen
 
10L
25L
NEUTRALOX wordt gebruikt voor het neutraliseren van de overblijvende resten van sterkzure industiële ontkalkers, vooral op basis van zoutzuur. Wordt eveneens toegepast wanneer een alkalische voorbehandeling noodzakelijk is, als de kalk- en ketelsteenafzettingen in het watersysteem te veel aardalkali of silicaten bevatten. NEUTRALOX bevat alkalische stoffen en kalkwerende complexoren die het zuur op een snelle manier neutraliseren.

» Technische productbeschrijving
 
FOUROX - Viskeuze oven-en grillreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
FOUROX is een kleverig alkalisch product voor het verwijderen van sterk aangekoekte en verkoolde verontreinigingen van plantaardige en dierlijke vetten, eiwitten en rookaanslag. Door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor is het uitermate geschikt voor bakovens, grills, fornuizen, rookkasten, potten en pannen, bak- en hamvormen, frituren, transport- en productiemateriaal, e.a. FOUROX heeft een groot kleefvermogen, zodat men het kan aanbrengen op verticale wanden = verlenging van de penetrerende werking. Voor gebruik volgens de dompelmethode gelieve daarvoor FOUROX-S toe te passen.

» Technische productbeschrijving
 
FOUROX-S - Sterk penetrerende oven-en grillreiniger
fourox-s
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
FOUROX-S is een sterk alkalisch product voor het verwijderen van sterk verkoolde en aangekoekte verontreinigingen van plantaardige en dierlijke vetten, eiwitten en rookaanslag. Door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor is FOUROX-S uitermate geschikt voor bakovens, grills, fornuizen, rookkasten, potten en pannen, frituren, transport- en productiemateriaal, e.a. Bijzonder aanbevolen voor het reinigen van bak- en hamvormen volgens de dompelmethode.

» Technische productbeschrijving

 
PARAFOL - Glansmiddel voor roestvrij staal
 
12 x 1L
PARAFOL is een éénstaps reinigings- en glansmiddel dat aan alle roestvrij stalen oppervlakken zijn natuurlijke glans weergeeft. Roestvrij stalen koelkasten, afwasmachines, toonbanken, snijmachines, dampkappen, liftdeuren, medische apparatuur, enz., worden beschermd tegen vuil, vlekken en corrosie. PARAFOL reinigt, geeft glans en beschermt in één keer. Verwijdert stof, vingerafdrukken en lichte atmosferische aanslag. Na droging ontstaat een laagje met een zeer hoog beschermend vermogen, dat een diepe glans aan het staal geeft. Geeft weer “kleur” en herstelt de optische eigenschappen van het oorspronkelijk geborstelde oppervlak.

» Technische productbeschrijving
 
SPEEDY - Sterk activerende schuurcrème
speedy
12 x 1L
SPEEDY is een krachtig industrieel schuurmiddel met een sterke penetrerende werking voor het reinigen van chroom, messing, aluminium, roestvrij staal, polyester, fiberglas, verlakte en geglazuurde oppervlakken, enz. Het is een zwak alkalisch ontvettingsmiddel dat in één behandeling : polijst, reinigt, ontvet, ontroest, ontkalkt, de kleur vernieuwt en herstelt. Bijzonder aanbevolen voor gecorrodeerde aluminium raam- en deuromlijstingen. Vergeeld lakwerk zoals aanrechten en wastafels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug. Laat een transparante, vuilafstotende en glanzende laag op het behandelde oppervlak achter. Bijzonder geschikt voor het verwijderen van roestvlekken, zeepschuim, moeilijk oplosbare afzettingen, aangekoekte organische stoffen, oxydatielagen, olie- en vetaanslag en metaalresten.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOSIF - Krasvrije reinigingscrème
favosif
12 x 1L
FAVOSIF is een krasvrij en zachtwerkend schuurmiddel voor het reinigen van chroom, messing, aluminium, roestvrij staal, polyester, fiberglas, verlakte en geglazuurde oppervlakken, enz. Het is een zwak alkalisch ontvettingsmiddel dat in één behandeling: polijst, reinigt, ontvet, ontroest, ontkalkt, de kleur vernieuwt en herstelt. Vergeeld lakwerk, zoals aanrechten en wastafels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug. Laat een transparante, vuilafstotende laag op het behandelde oppervlak achter. FAVOSIF is een uitblinker op het gebied van de reinigende schuurcrèmes omdat het ten alle tijde homogeen blijft, d.w.z.: men hoeft het product, vóór het gebruik, niet te schudden en er blijven geen versteende resten achter. Zelfs met hard schuren laat het nimmer krassen na, op gelijk welk oppervlak.

» Technische productbeschrijving

 
SOLUTOP - Emulgeerbare koudontvetter
 
4 x 5L
SOLUTOP wordt gebruikt voor het verwijderen van oliën, vetten en vuil van metalen voorwerpen, onderdelen van motoren en machines, garage-, loods- en magazijnvloeren, enz. Wordt hoofdzakelijk door borstelen of sproeien toegepast. SOLUTOP emulgeert met water en heeft geen terugvettende werking zodat vliegroest kan ontstaan. Veiliger voor het milieu: bevat geen gechloreerde en aromatische koolwaterstoffen. Heeft geen bijzondere onaangename reuk en laat geen residugeur achter. Veiliger voor het bedrijf: heeft een extreem laag zwavelgehalte = veel minder corrosiegevaar voor metalen. Minder brandgevaarlijk (vlampunt minimaal 72°C). Het vlampunt ligt véél hoger dan dat van: white-spirit, thinner, wasbenzine, petroleum, benzine, e.a. .

» Technische productbeschrijving
 
SEPAREX -Niet-emulgeerbare koudontvetter
 
4 x 5L
SEPAREX wordt gebruikt voor het verwijderen van oliën, vetten en vuil van metalen voorwerpen, onderdelen van motoren en machines, enz. Het emulgeert niet met water en heeft geen terugvettende werking zodat vliegroest kan ontstaan. Het heeft een extreem laag zwavelgehalte = veel minder corrosiegevaar voor metalen. Minder brandgevaarlijk (vlampunt minimaal 72°C). Het vlampunt ligt véél hoger dan dat van andere producten zoals: white-spirit, thinner, wasbenzine, petroleum, benzine, e.a. De vervuilde resten kunnen via een olie/water separator worden afgescheiden en dan via recycling worden herbruikt of vernietigd, zodat problemen met het afvalwater worden vermeden.

» Technische productbeschrijving
 
SOLUDIP - Niet-emulgeerbare dompelontvetter
 
4 x 5L
SOLUDIP wordt koud gebruikt voor het verwijderen van oliën, vetten en vuil van metalen voorwerpen, onderdelen van motoren en machines, enz. Wordt hoofdzakelijk in een dompelbad toegepast. Het emulgeert niet met water en heeft geen terugvettende werking zodat vliegroest kan ontstaan. Laat geen sporen achter en verdampt volledig. Veiliger voor het milieu: bevat geen gechloreerde en aromatische koolwaterstoffen.
» Technische productbeschrijving
 
PREFIX - Voorconserveerder
 
10L
25L
PREFIX wordt gebruikt als conserveringsmiddel, na een ontroestingsproces, om de metalen kortstondig te beschermen tegen vliegroestvorming. Geschikt voor lichte en zware metalen, staal en zelfs non-ferro metalen. Dit product kan op vochtig en vervuild materiaal worden aangebracht. Bij deze toepassing is de bescherming van zeer korte duur. Wanneer PREFIX op gereinigd en ontroest materiaal wordt toegepast zal dit een langere bescherming bieden.

» Technische productbeschrijving


 
Naar boven ⇑
GAMMA