Rentoclean nv. produceert het product naar uw of ons recept, vult af en kleeft uw etiket op de door u geleverde of de door onze aangeboden verpakking. In samenspraak wordt een etiket aangemaakt of ontworpen die voor elke klant individueel wordt uitgewerkt.

Als fabrikant mengen wij alle chemische producten en vullen wij eveneens uw product af in de door u gewenste verpakking.

Dankzij onze flexibele organisatie kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten produceren en garanderen wij steeds afwerking hiervan binnen de afgesproken termijn.

Bij levering van producten worden automatisch de MSDS-fiche’s m.b.t. de Wet Milieu gevaarlijke stoffen en de transportkaarten m.b.t. de A.D.R.-wetgeving bijgevoegd.
Deze documenten worden tevens gepersonaliseerd naar wens van de klant met mogelijkheid productnaam, productomschrijving, logo en firmagegevens toe te voegen.
Vanzelfsprekend wordt de actuele wetgeving omtrent deze aangelegenheden op de voet gevolgd en worden alle update’s per kerende aan de klant doorgegeven.
Labo


Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd labo, daardoor garanderen wij de beste kwaliteit en service en voldoen onze producten aan de hoogste normen en strengste voorschriften.Milieubewust:

Niet langer nemen we genoegen met het eerste het beste product:

  - Te rade gaan bij een gespecialiseerd chemisch bedrijf;
  - Advies inwinnen nopens de aard en omvang van het werk;
  - Correcte toepassing van chemische producten rekening houdend met het milieu en de strengst gangbare normen.

Zo koopt u een product aan een scherp berekende prijs, dat tevens uiterst doeltreffend is voor het uit te voeren werk.

RENTOCLEAN N.V.
Klein Veerle 109A
2960 Sint-Lenaarts (Brecht)

Tel.: +32 (0)3 313 09 25

rentoclean nv. - fabrikant van reinigings- en onderhoudsproducten