Gamma > Rollend materieel

VITRAL
sproeivloeistof ontdooiingsmiddel

Sproeivloeistof antivries

VITRAL wordt gebruikt voor het reinigen van ruiten van personen- en vrachtwagens.
Wordt eveneens aangewend als ontdooiïngsmiddel voor aangevrozen ruiten.
Eigenschappen

VITRAL bevat glansalcohol en heeft daardoor sterk reinigende eigenschappen. Laat geen vlekken of kringen na en maakt uw ruiten glashelder. Tast geen verven en rubber aan. Geeft bij aangevrozen ruiten onmiddellijke ontdooiïng en het gebruik van een ijsschraper is overbodig. Vertraagt eveneens rijmvorming. Bescherming tegen bevriezing: onvermengd -30° C. Verdund met 50 % water -15°C.
Gebruik

Reiniging van ruiten:
  1. VITRAL met water verlengen in een verhouding van 1:20 tot 1:30. Deze oplossing in het reservoir van de ruitensproeiers gieten, sproeien en de ruitenwissers aanzetten.
  2. Met een sprayfles op de ruiten verstuiven en daarna afzemen of aftrekken.
Ontdooiïng van ruiten: met een sprayfles gelijkmatig verstuiven op het te ontdooien oppervlak tot volledige indringing in het ijs. Laten inwerken alvorens de ruitenwissers aan te zetten.

Verhindering van rijmvorming: VITRAL met water verlengen in een verhouding van 1:3 tot -15°C, onvermengd tot -30°C. Deze oplossing in het reservoir van de ruitensproeiers gieten, sproeien en de ruitenwissers aanzetten.
Verpakking

8 x 1L spray, 12 x 1L, 4 x 5L, 10L, 20L


Ecologische informatie

De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid zoals vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.biologisch afbreekbaarTechnische Productbeschrijving

Uitzicht Heldere vloeistof
Kleur Paars
Geur Typisch
Houdbaarheid Vorstvrij bewaren
Stabiliteit Onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
Bewaar het product in originele gesloten verpakking en bescherm het tegen zonlicht en extreme temperaturen.Veiligheidstekens en voorschriften

Raadpleeg steeds gepaste veiligheidsinformatieblad (MSDS) voor gebruik.


Veiligheidsfiche     Technische fiche
print