Gamma > Sanitairreinigers

SANITAL
sanitaireiniger badkamerreiniger

Sanitairreiniger


SANITAL wordt gebruikt voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige oppervlakken, in sanitaire ruimten bestaande uit wandtegels, wastafels, toiletten, badkuipen, spiegels, deuren, enz.
Bij regelmatig gebruik wordt de opbouw van kalk- en zeepaanslag voorkomen.
Bevat geen zuur en kan dus zonder gevaar op elk oppervlak gebruikt worden.
Eigenschappen

SANITAL is een universeel reinigingsmiddel met sanitizer voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitaire ruimte. Heeft een uitstekende reinigende werking en verhoogt de hygiëne. Heeft een zeer goed oplossend vermogen waardoor bij regelmatig gebruik de opbouw van kalk- en zeepaanslag wordt voorkomen. Bevat geen zuur en kan dus zonder gevaar op elk oppervlak gebruikt worden. Geeft een aangename frisse geur, die bijzonder lang waarneembaar blijft.


Gebruik

Toiletten en urinoirs: spoel toiletten en urinoirs door en giet in elke toiletpot of urinoir een scheutje onvermengde SANITAL. Reinig vervolgens de binnenzijde van de toiletpot of urinoir met een toiletborstel. Spoel na reiniging de toiletten en urinoirs niet direct door om zolang mogelijk de frisse geur te behouden.

Behandeling van oppervlakken: dosering - 1 à 2 cl SANITAL op 1 liter water. Met een spons of doek nat reinigen of vochtig afnemen. Bij hardnekkige vlekken SANITAL rechtstreeks en onvermengd op een doek of spons aanbrengen en plaatselijk nabehandelen. Spons of doek uitspoelen en het oppervlak nawassen. Met uitgespoelde, goed uitgeknepen spons of doek nadrogen.Verpakking

12 x 1L, 4 x 5L, 10L


Technische Productbeschrijving

Uitzicht Heldere vloeistof
Kleur Roze
Geur Ozon
Houdbaarheid Vorstvrij bewaren
Stabiliteit Onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
Bewaar het product in originele gesloten verpakking en bescherm het tegen zonlicht en extreme temperaturen.Veiligheidstekens en voorschriften

Raadpleeg steeds gepaste veiligheidsinformatieblad (MSDS) voor gebruik.


Veiligheidsfiche     Technische fiche
print