Gamma > Vaatwas

GLITTOX
glazenspoelmiddel

Schuimend glazenspoelmiddel


* GLITTOX reinigt en ontvet moeiteloos alle drinkglazen van lippenstift, gedroogd schuim, frituurvet, vingertasten, enz.
* Geeft een schitterende mooie glans en laat geen kringen na.
* Zeer goed oplosbaar in water.
* Volkomen veilig in gebruik en smaakloos.
* Tast de schuimkraag van het bier niet aan door toevoeging van speciale schuimstabilisatoren.
Toepassingen

GLITTOX wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van alle drinkglazen in kantines, restaurants en keukens van alle soorten bedrijven. Bijzonder geschikt voor de horecasector. GLITTOX is een schuimend spoelmiddel. Indien men deze eigenschap niet verkiest, gelieve dan ons 'glazenspoelmiddel' BLISS (met afgeremd schuim) te gebruiken.
Gebruik

Bij stilstaand water: gebruik 1 koffielepel GLITTOX op 10 liter water. De glazen op en neer bewegen langs de zwabber, die in de wasbak is bevestigd. Vervolgens de glazen op het afdruiprek zetten en laten drogen. Ingeval van onvoldoende glans, opblinken met een zeemvel.

Bij lopend water: eerst vult men de spoelbak tot de overloop en plaatst men het doseerapparaat onder de waterlijn tegenover de overloop. Het water kan nu zachtjes blijven lopen. Wanneer men de watertoevoer afsluit, draait men de verdeler, om overbodig schuim te voorkomen.
Verpakking

12 x 1L , 4 x 5L


Ecologische informatie

De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid zoals vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.biologisch afbreekbaarTechnische Productbeschrijving

Uitzicht Heldere viskeuze vloeistof
Kleur Groen
Geur Gering
Houdbaarheid Vorstvrij bewaren
Stabiliteit Onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
Bewaar het product in originele gesloten verpakking en bescherm het tegen zonlicht en extreme temperaturen.Veiligheidstekens en voorschriften

Raadpleeg steeds gepaste veiligheidsinformatieblad (MSDS) voor gebruik.


Veiligheidsfiche     Technische fiche
print