Gamma > Metalen

DECAL
ontkalker

VLOEIBARE ONTKALKER VOOR ELEKTRISCHE TOESTELLEN


DECAL verwijdert doelmatig elke kalkafzetting in koffiezetapparaten, waterketels, luchtbevochtigers, wasmachines, voor huishoudelijke als industriële toepassingen.

DECAL lost ketelsteen op zonder borstelen. Bevat geen sterke of agressieve zuren. Grondige ontkalking zonder de toestellen te beschadigen. Voorzien van een kleurindicator d.w.z. een rode kleur betekent dat de ontkalker actief is, een gele kleur wijst op verzadiging; in dit geval nog wat DECAL toevoegen.
Gebruik

KOFFIEZETAPPARATEN: 20cl op 30cl water. Toestel aanzetten, deze oplossing in het waterreservoir gieten en voor de helft laten doorlopen. Het toestel gedurende 10 min. uitschakelen, terug aanzetten en dan de rest laten doorlopen. Vervolgens 3 maal de vergaarbak volledig vullen met proper water en laten doorspoelen.
WATERKETELS: 20cl op 1 liter water. Deze oplossing gedurende 15 min. laten inwerken. Daarna goed naspoelen met proper water.
WASMACHINES: 50cl in de lege machine gieten en een wasbeurt van 90°C verrichten (zonder wasgoed). Deze behandeling twee maal per jaar uitvoeren.
STOOMSTRIJKIJZERS: nooit in het apparaat GIETEN , dient enkel om de strijkzool te ontkalken. Na behandeling goed naspoelen met proper water.

Opgelet ! Zich ervan vergewissen of er geen tegenaanwijzingen zijn van de fabrikant van het toestel! DECAL is niet geschikt voor sterke kalkafzettingen. Gelieve daarvoor DECAL-MZ te gebruiken.Verpakking

12 x 1L, 4 x 5L, 10L, 20L


Technische Productbeschrijving

Uitzicht Heldere vloeistof
Kleur Rood
Geur Reukloos
Houdbaarheid Vorstvrij bewaren
Stabiliteit Onbeperkt bij kamertemperatuur, in gesloten verpakking
Bewaar het product in originele gesloten verpakking en bescherm het tegen zonlicht en extreme temperaturen.Veiligheidstekens en voorschriften

Raadpleeg steeds gepaste veiligheidsinformatieblad (MSDS) voor gebruik.


Veiligheidsfiche     Technische fiche
print