DiversePREVENTAL - Ontschuimer
prevental
12 x 1L
4 x 5L
PREVENTAL wordt gebruikt voor de controle van schuim in alle toepassingen en in alle soorten bedrijven. Vermindert schuim in stoom- en hogedrukapparatuur, reinigingsmachines, sproei-extractiemachines voor tapijtreiniging, enz. Voorkomt ophoping van schuim in vergaartanks. Verhindert schuim-ophopingen in pompen en leidingen, herstelt correcte circulatie en voorkomt overhitting van pompen. Vermindert schuim in afvalwater-zuiveringsstations.

» Technische productbeschrijving
 
STEAMOX - Zwak alkalische reiniger voor stoom- en hogedrukapparatuur
 
10L
25L
STEAMOX is een zwak alkalisch product voor reiniging met stoom- en hogedrukapparatuur. Gebruikt in deze toestellen, is dit product het ideale en veilige middel voor reiniging van werkruimten, machines, motoren, installaties, vloeren, muren, opritten, enz. Steamox heeft een uitstekende kalkbindende werking, daardoor wordt aanslag en verstoppingen in sproeiers van hoge- drukapparatuur tegengegaan. Bevat silicaten, zodat witte strepen kunnen ontstaan bij onvoldoende afspoeling met water.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOSTEAM - Sterk alkalische reiniger voor stoom- en hogedrukapparatuur
 
10L
25L
FAVOSTEAM wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil- en vetlagen, eiwitten en zetmeel van alkalibestendige oppervlakken zoals marmer, pleisterwerk, steen, beton, hout, tegels, kunststoffen, uitgeharde lakken en de meeste metalen, enz... Bijzonder aanbevolen voor het reinigen van muren, vloeren, machines, en -onderdelen, motoren, tanks, ketels, productie- en rollend materiaal. Het heeft een zeer groot reinigend vermogen. Bevat geen fosfaten en silicaten, zodat er geen witte strepen ontstaan.

» Technische productbeschrijving
 
MEUBLINE - Meubelvernieuwer
meubline
12 x 1L
MEUBLINE wordt gebruikt om uitgebeten water-, alcoholkringen en vlekken te verwijderen. Grauwe en verbleekte oppervlakken krijgen hun natuurlijke kleur terug. Krassen worden gecamoufleerd. Het is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. Effectief en economisch in gebruik.

» Technische productbeschrijving
 
STEAMOCAL - Waterontharder voor warm water hogedrukreinigers
 
4 x 5L
10L
25L
STEAMOCAL wordt gebruikt voor het verhinderen van kalkafzetting in de verwarmingsspiraal van warmwater hogedrukreinigers. Het is geen kalkoplossend middel en wordt enkel toegepast voor het verhinderen van kalkafzettingen. Door kalkaanslag wordt de optimale werking van de verwarmingsspiraal verstoord. Kalkresidus zijn warmte-isolerend = groot kalorisch verlies, vroegtijdige sleet en schade. Steamocal schakelt deze nefaste gevolgen uit!

» Technische productbeschrijving
 
JIZER - Borstelreiniger
 
12 x 1L
Veilige ontvetter op alle metalen onderdelen. Ook geschikt voor het verwijderen van olie en vuil. Verwijdert olieverf uit verfkwasten, inkt van sjablonen, reinigt drukvormen enz.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOFUEL - Katalysator voor lichte en zware stookolie
 
4 x 5L
10L
25L
FAVOFUEL wordt toegevoegd aan stookolie-opslagtanks ter voorkoming van bezinksel en vervuiling van leidingen, filters, pompen en branders in flatgebouwen, scholen, industriegebouwen, gemeenschappen, ziekenhuizen, schepen, enz. Kan ook worden gebruikt tegen het bevriezen van dieselleidingen en -motoren van voertuigen. Het is een gekatalyseerde brandstof injector met sterke slibverdelende en emulgerende eigenschappen. Beschermt doelmatig de metalen delen roest en corrosie. Vermindert storingen in het verbrandingsproces. Houdt rookgaswegen en branders vrij van afzetting. Voorkomt vervuiling van leidingen, filters, pompen en branders. Geeft een betere doorstroming van de brandstof (diesel) onder alle temperatuursomstandigheden doordat het de parafinedeeltjes in suspentie houdt en de kristallatie onderdrukt (concentratie = 100cc Favofuel op 50L diesel). Leidt tot een aanzienlijk brandstofbesparing = schonere verbranding, hogere verbrandingstemperatuur en volledige verbranding = voordeel: 5 tot 8% besparing.

» Technische productbeschrijving
 
COMPURAL - Antistatische computerreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
COMPURAL wordt toegepast als antistatische reiniger voor alle schermen van computermonitors. Eveneens geschikt voor het snel verwijderen van verontreinigingen op toetsenborden en buitenzijde van computers, printers, telefaxen, schrijfmachines, telexen, rekenmachines, hifi-installaties, T.V.´s, video´s, enz. Het vertraagt aanzienlijk de vorming van stof en vuil. Veroorzaakt geen enkele nevenwerking op de behandelde voorwerpen. Onschadelijk voor gelaagde oppervlakken, lakken, rubber, kunststof, metaal en glas. Klaar voor gebruik = geen tijdverlies door voorafgaande verdunning en veréénvoudiging der verdeling aan de verschillende verbruikers. De antistatische werkingsduur bedraagt ca 1 week.

» Technische productbeschrijving
 
RUBISOL -Verwijderaar van rubberstrepen op industriële vloeren.
 
4 x 5L
RUBISOL wordt gebruikt voor het verwijderen van zwarte, rubberen strepen of vlekken veroorzaakt door vorkheftrucks, op gepolierde betonvloeren, kunststofvloeren en vloeren die behandeld zijn met polyurethaan- en epoxyverven.

» Technische productbeschrijving
 
SILTOX - Slibvervloeiingsmiddel
 
4 x 5L
10L
25L
SILTOX wordt gebruikt om modder en slib te verwijderen uit afvoerputjes, -leidingen en rioleringen, watertorens, stoomketels, verwarmingsinstallaties, enz. Het houdt "sludge" (=slib- en slijkvorming) in zwevende toestand, zodat deze tesamen met het water, eenvoudig kan worden afgevoerd of worden verwijderd door het circulatiewater af te laten. Verhindert eveneens roestvorming en ketelsteen. Door preventieve behandeling wordt de levensduur van installaties gevoelig verlengd en het rendement verhoogd. Heeft bovendien wateronthardende eigenschappen.

» Technische productbeschrijving
 
FINIDOG - Honden- en kattenafweermiddel
finidog
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
FINIDOG wordt gebruikt voor het afweren van honden en katten, die hun natuurlijke behoeften willen doen op paden, grasperken, zandbakken, speelterreinen, lantaarnpalen, muren, binnenplaatsen van flatgebouwen, keldergangen, vuilnis- bakken, enz. Het is een product op basis van waterkristallen, die actief zijn onder alle weersomstandigheden. Ze produceren langzaam een sterk geparfumeerde geur, die de reukzintuigen van hond en kat in de war brengen. Zodra het dier de behandelde zone betreedt zal het vluchten en zelfs enkele weken wegblijven. Finidog is niet giftig en veilig voor mens, dier en planten.

» Technische productbeschrijving
 
PLASTINET - PVC en Vinylreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
PLASTINET wordt gebruikt voor het reinigen van PVC, vinyl, polycarbonaat, plexiglas, enz. kortom alle plastieken voorwerpen en oppervlakken waaronder muren, plafonds, tramwachthuisjes, tuinmeubelen, rolluiken, schakelkasten, autointerieur, burelen, keukenmaterieel: tafels, stoelen, kasten, toestellen, enz. Plastinet heeft sterk reinigende en ontvettende eigenschappen. Verlaagd de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag. Bevat geen alcohol of agressieve bestanddelen en daardoor zal Plastinet nooit het behandelde oppervlak/voorwerp aantasten of beschadigen. Heeft een antistatische werking en brengt de natuurlijke glans terug.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA